Prijava

Vaša prijava

Nakon Segeste klinci Jelačića u goste Istri u Pulu


Koordinator u školi nogometa u Jelačiću iz Vukovine Branko Pavlica ima pune ruke posla. “Škola nogometa NK Ban Jelačić proteklog je vikenda sa 4 selekcije bila gost HNK Segeste u Sisku. Iako rezultati nisu bili primarani, protiv određenih selekcija renomiranog protivnika kući smo se vratili sa 2 pobjede i 2 neodlučna rezultata. Prstići su odigrali 0:0, limači pobijedili 1:0, mlađi pioniri su odigrali 2:2 i stariji pioniri pobijedili 3:2. Sa svojim konceptom rada i razvoja, škola nastavlja i dalje pa će tako ovog vikenda (nedjelja 19. veljače) 3 selekcije krenuti na gostovanje u Pulu. Domaćin Istra, dugogodišnji sportski prijatelj, pripremio je terene za susrete limača, mlađih i starijih pionira. Na put se ide autobusom u nedjelju ujutro a povratak je planiran isti dan u večernjim satima.

 

Branko Pavlica koordinator škole nogometa u Jelačiću. Foto: Nikica Topić/cityportal

 

Kapacitet autobusa (80 mjesta) je popunjen za “5 minuta” jer pored 50-tak igrača u njemu su svoje mjesto zauzeli roditelji. Vjerojatno im je u dobrom sjećanju ostalo prošlogodišnje gostovanje i odličan prijem u Puli. Osim priprema za početak prvenstva, ovih je dana klub potpisao ugovor sa agencijom PLANET NOGOMET, pa će tako turnir TROFEJ BAN JELAČIĆ za ulazne limače (2007. godište) biti dio serije turnira koje organizira agencija. Prošle je godine agencija u Vukovinu dovela i turnir za ulazne mlađe pionire (2006. godište), a s obzirom na vrlo dobru organizaciju klubu je ponuđeno da i dalje bude domaćin tom turniru ali i turniru za izlazne mlađe pionire. Klub (Uprava) će to na svojem prvom sastanku objeručke prihvatiti jer su zadovoljni uvjetima i suradnjom koju nudi agencija PLANET NOGOMET. I tako uz pomoć agencije klub postaje mali centar turnirskog nogometa za djecu i u 2017. godini možete u Vukovini gledati slijedeće turnire: 09-11. lipnja – TROFEJ BAN JELAČIĆ (2007. godište), 16-16. lipnja CUP SPORTIKA (2004. godište) te 18-20. kolovoz PHARMA SPORT CUP (2006. godište)”-za cityportal je otkrio novosti Branko Pavlica.

Predstavnik portala najvjerojatnije također putuje u Pulu i tada možete očekivati da pobliže predstavimo i najmlađe nogometaše Jelačića iz Vukovine.