Prijava

Vaša prijava

Gorica II slavila 7:0 protiv Turopolja, Udarnik izgubio u Španskom 2:3


Mlada B momčad Gorice trenera Vidaka odigrala je u srijedu 15. veljače 2017. od 20.15 na umjetnoj travi igrališta stadiona u Velikoj Gorici pripremnu utakmicu protiv županijskog prvoligaša Turopolja i slavila 7:0. Strijelci su bili Banović (2), Tadić, Smolković, Vrban, Šoštarec i Zubak. U prvom poluvremenu igrali su Zekić, Babok, Rajić, Božić, Tadić, Smolković, Matić, Desput, Šegota, Banović i Lučić a drugom Kamenjašević, Berger, Radoš, Grgić, Šoštarec, Krpečanec, Božić, Matić, Vrban, Roginić i Zubak.

 

Postava Turopolja trenera Nevena Andriševića bila je: Kompes, Blagušević, Jambrečina, Herceg, Maričić, Josić, Jambrešić, Hajduk, Cvetnić, Kovačević, I.Kovačević (još su igrali: Nujić, Novosel, Anđelić, Ivanković, Roginić, Vlahovac, Gavrilović, Križanić, Zekić).

 

Mlada momčad Gorice II. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Svoje viđenje susreta dao je trener Gorice II Perica Vidak.”Bila je to trening utakmica u kojoj su svi igrači dobili jednaku prigodu pokazati mogućnosti (po 45 minuta). Naglasak je bio na igri u fazi napada pa smo uz sedam postignutih zgoditaka imali još veliki broj opasnih situacija pred protivničkim golom. Unatoč visokom rezultatu još ima puno prostora za napredak i evidentno je da u određenim segmentima možemo i moramo bolje. Vrijedi pohvaliti dečke jer nam protivnička ekipa nije ugrozila vrata tokom cijeloga susreta što pokazuje da rastemo i sazrijevamo u prihvaćanju obavezne igre u oba pravca.

Momčadi Turopolja i treneru Andriševiću želim sreću u nastavku prvenstva i nadam se da će osigurati opstanak u svome rangu”- kazao je Vidak.

Mladi Velikogoričani u subotu 18. veljače 2017. od 13 sati gostuju u Samoboru a dan kasnije igraju na svom stadionu od 10 sati 1. kolo Kupa NS Velika Gorica protiv Jelačića iz Vukovine.

 

Igrači i struka Udarnika prije prvog ovogodišnjeg treninga. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Također u srijedu i četvrtoligaš Udarnik testirao je mogućnosti seniorske momčadi. Dečki trenera Borisa Perkovića gostovali su u Španskom kod istorangiranog i istoimenog kluba i izgubili 2:3. Za Udarnik su zabili Kelava i Ladović a Špansko Gospočić, Pišković i J. Bajan. Za Udarnik su igrali Kranjčec, Gršić, Maričević, Skrbin. Šarić, Stojić, Mihanović, Kelava, Pralas, Drdenić, Ramljak (Petković, Milanović, Džaja, Ladović). Udarnik je prihvatio zamolbu i traženje Turopoljca da se odgodi predviđena test utakmica u subotu u Kurilovcu jer Kučani imaju više viroznih igrača. Trener Turopoljca Vlado Horvat zahvaljuje se Kurilovčanima na razumijevanju.