Prijava

Vaša prijava

Gorica II remizirala sa trećeligašem Samoborom


Trener Gorice II Perica Vidak poslao je izvještaj s test utakmice odigrane u subotu 18. veljače od 13 sati u Samoborskom Otoku.

 
“Prva utakmica na terenu sa prirodnom travom za nas i razlika je velika s obzirom na dosadašnje igre samo na umjetnoj travi. Iza nas je pedesetak aktivnosti i umor je vidljiv na dečkima što je normalno za ovu fazu priprema. Imamo dva tjedna do prvenstvenih obaveza i juniorskog kupa protiv Rijeke tako da ćemo do tada dobiti i potpunu svježinu. Subotnja utakmica se igrala protiv vrlo dobrog protivnika iz Samobora. Globalno gledano Samobor je bio ekipa koja je imala veći posjed lopte i dominirala dok smo mi pokušali više stvari rješavati kroz tranzicijsku igru. Prvo poluvrijeme sa dosta šansi na obje strane tako da sigurno nisam zadovoljan sa kolektivnom igrom u fazi obrane ali vrijedi napomenuti kako smo uz pogodak imali i još nekoliko lijepih prilika za postizanje pogotka. Isto tako vrijedi reći kako je naš vratar Zekić odličnim obranam izvlačio nas u nekoliko navrata.

 

Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Drugi dio sa dosta manje šansi i u tome periodu je Samobor i izjednačio te imao još neke opasne situacije ali bez učinka. Ušli smo u dosta rotacija da rasteretimo dečke s obzirom da nas čeka nedjeljnja Kup utakmica sa Banom Jelačićem pa da zadržimo koliko toliko svježine. Dečkima treba čestitati jer u pravilu smo kroz pripremni period igrali utakmice sa ekipama iz viših rangova natjecanja i sa svima se uspješno nosili dok smo poraz doživjeli samo od Rudara iz Prijedora ali sa pozitivnim dojmom. Svladali smo Segestu te neriješeno odigrali sa trećeligašima Samoborom i Zagorcem iz Krapine. Generalno možemo reći da se pripreme za sada odvijaju vrlo dobro. Pojavila su se neka nova imena koja obećavaju i nameću se kao kvalitetna rješenja. S osobne strane zaista je užitak raditi sa ovom grupom igrača koju prije svega krasi karakter, želja za radom i napretkom a mislim da je upravo to najbitnije kod mladih igrača i ekipa kao što je naša”- iznio je svoja razmišljanja strateg B momčadi Gorice Perica Vidak.

 

 

SAMOBOR – GORICA II: 1 – 1
SAMOBORSKI OTOK Igrano 18. veljače 2017. od 13 sati
STRIJELCI: 0:1-Banović, 1:1-Brujić.

 
SAMOBOR: Tvrtković, Trupec, Vrančić, Makarun, Štignjedec, Brujić, Držić, Brdarić, Škvorc, Mohač, Tomić (još su igrali: Kovačić, Regović, Pagadur).

 
GORICA II: Zekić, Grgić, Radoš, Rajić, Krpečanec, Povoljnjak, Šoštarec, Desput, Tadić, Roginić, Banović (još su igrali: Berger, Zubak, Smolković, Šegota, Vrban.


MKVG i TZVG organizirali 1. Turopoljsku fašničku utrku 2017.

Državno Natjecanje iz geografije