Prijava

Vaša prijava

Gorici poraz u nastavku


Utakmica u kojoj je trener Gorice imao što vidjeti u svojoj momčadi svakako je imala i dva različita poluvremena. U prvom domaćin bolji i razigraniji nije iskoristio izgledne situacije u protivničkom šesnaestercu pa se na odmor išlo sa praznim mrežama. Već u trećoj minuti najveću priliku na utakmici imao je Prskalo, dojma smo da je pomoćni sudac previdio da je lopta bila preko gol linije iako je i sam Prskalo trebao bolje reagirati. U nastavku gosti su iskoristili pogreške domaće obrane i sa tri gola u svega 11 minuta utakmici kapitalizirali veliko vodstvo. Smanjio je Rašić iz kaznenog udarca u posljednjoj minuti utakmice.

 

GORICA – ALUMINIJ 1-3 (0:0)

VELIKA GORICA Gradski stadion. Gledatelja 100. Sudac: Antunović. Pomoćnici: Merkaš i Malkoć (svi iz Velike Gorice.
STRIJELCI: 0:1-Kranjc (61), 0:2-Ploj (70), 0:3-Kramer (71), 1:3-Rašić-(90-11m).
GORICA: Kahlina-Jančetić, Krizmanić, Babok, Sumić-Matoš, Serdarušić-Matošević, Španja, Tatar-Prskalo (još su igrali: Juric, Rašić, Čurek, Muhar, Maloku, Žutić, Humeljak, Krsnik, Sedlaček, Husinec).
TRENER: Damir Milinović
ALUMINIJ: Janžeković-Jakšić, Turkalj, Zeba, Kocić-Mensah, Muminović-Škoflek, Vrbanec, Bizjak-Panadić (2. poluvrijeme: Kovačić, Vezjak, Tilen, Damiš, Brodnjak, Rogina, Petrović, Rebernik, Kranjc, Ploj, Kramer).
TRENER: Slobodan Grubor


FRIK IZ KVARTA Dok smo trčali šumom