Prijava

Vaša prijava

Skupština nogometnog kluba Mraclin


Protekle subote Nogometni klub Mraclin održao je redovnu Izvještajnu skupštinu. Predsjednik kluba Goran Vukašinec nazočne članove izvijestio je o prošlogodišnjem radu Uprave kojoj je on na čelu i rezultatskim uspjesima ili neuspjesima svih selekcija koje se natječu, a blagajnik Marko Kos o financijskom stanju u klubu.

 

Skupština nogometnog kluba Mraclin. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr.

 

Prema izvješćima vidljivo je da je seniorska momčad podbacila. Sva izvješća članstvo je prihvatilo, a u drugom dijelu Skupštine predstavljen je plan rada i financijski plan u tekućoj godini. Prema riječima predsjednika Vukašinca najbitnije je pokušati “reanimirati” seniorsku momčad kojoj prijeti ispadanje. Takav scenarij ne bi bio primjeran jer klub u mjesecu lipnju slavi 85. godišnjica postojanja.

 

Stjepan Kos
Skupština nogometnog kluba Mraclin. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Tim povodom sprema se svečana Sjednica, u planu je odigrati utakmicu sa jednim renomiranim klubom i taj događaj treba dostojno proslaviti. Na dva igrališta u Grabi posla je na pretek, u planu je završiti započeto bojanje i postavljanje poda i krova tribine na Novoj grabi, a izmjena prozora, vrata te krovišta na staroj svlačionici koje je u derutnom stanju. Neki zahvati će se svakako napraviti uz pomoć Grada Velike Gorice što je potvrdio dogradonačelnik Stjepan Kos, inače nekadašnji igrač, a danas član kluba.

 

Skupština nogometnog kluba Mraclin. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Poslije službenog dijela Skupštine nazočni članovi, gosti iz Udruga koje djeluju u mjestu, prijateljskih susjednih klubova iz Bune i Turopolja družili su se na večeri uz turopoljski gulaš kuhara Igora Kovačića i mraclinski Tamburaški sastav Lajbeki.