Prijava

Vaša prijava

Rijeka izbacila Goricu iz daljnje faze kupa


Juniori Rijeke su se pobjedom nad Goricom plasirali u četvrtfinale kupa Hrvatske, a svoju bolju igru su okrunili sa četiri pogotka. Rijeka je povela u 16. minuti. Kovačević se driblingom riješio pratnje u kaznenom prostoru, te je srušen, a sudac Vučković pokazao je na bijelu točku. Kovačević je preuzeo odgovornost i sigurno pogodio – 0:1. Drugi gol stigao je u 26. minuti. Dukađin je ubacio prizemnu loptu, a Ristovski je u duelu s domaćim braničem progurao loptu u mrežu – 0:2. Gorica se u igru vratila u 74. minuti kada je Sedlaček poentirao. Ipak, Rijeka nije posustala, Dukađin je ukrao jednu loptu, zaobišao vratara i pogodio za 1:3, čime su nade Gorice ubrzo splasnule. Konačan rezultat postavio je Kovačević iskoristivši ubačaj Modrića.

Hrvatski kup – 1/8 finala
GORICA – RIJEKA 1:4 (0:2)

Velika Gorica, Gradski stadion, teren sa umjetnom travom, Gledatelja: 100, Sudac: Ivan Vučković, Pomoćnici: Dražen Mandir i Krunoslav Ambrinac (svi Zagreb)

Strijelci: 0:1 Kovačević (16-11m), 0:2 Ristovski (26), 1:2 Sedlaček (74), 1:3 Dukađin (77), 1:4 Kovačević (85)

GORICA: Kamenjašević, Čurek, Desput, Krsnik, Šoštarec, Rajić (od 56′ Božić), Sedlaček, Povoljnjak (od 63′ Matić), Roginić, Tadić (od 46′ Krpečanec), Lučić (od 88′ Zubak)
Trener: Saša Sabljak

RIJEKA: Nevistić, Mulac, Modrić, Čeliković, Iličić, Dukađin, Svetić (od 75′ Šurković), Lepinjica, Kovačević, Mikulica (od 88′ Lebar), Ristovski (od 63′ Črnko)
Trener: Renato Pilipović

CRVENI KARTON: Čurek (47)