Prijava

Vaša prijava

Otvara se prvenstveni lov na Jamnicu


Proljetna prvenstvena polusezona Jedinstvene županijske lige starta u subotu 04. veljače 2017. u 15 sati kada Gorici II u goste stiže Vatrogasac iz Zdenca. Mnogi mladi igrači iz juniorske momčadi Gorice, koji su u srijedu igrali s Rijekom, nastavljaju u drugoj seniorskoj momčadi našeg drugoligaša.

 

Za mladu seniorsku momčad Gorice II igraju uglavnom juniori. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Trener Perica Vidak: “Pripreme i test utakmice su odrađene vrlo dobro (uspješno se nosili i s nekim trećeligašima) ali sada sve to moramo zaboraviti jer prvenstveni bodovi stižu samo novim pobjedama u petom rangu. Planiramo zaraditi trobod nakon svake utakmice, pa i kontra Vatrogasca, i onda se boriti za vrh redoslijeda koji trenutno drži Jamnica iz Pisarovine. Ostali smo kompletni, spram relativno uspješne jeseni, a pojačali se Petrom Banovićem (Sesvete). Priključen nam je i mladi Ivan Krpečanec iz juniora a registriran je i vratar Tomislav Zekić koji neko vrijeme s nama trenira kao i Miro Berger.

 

Za drugu seniorsku momčad Gorice konkuriraju Kamenjašević, Zekić, Matić, Božić, Rajić, Šoštarec, Desput, Berger, Tadić, Povoljnjak, Krpečanec, Lučić, Vrban, Šegota, Banović, Roginić, Tomljanović i Zubak uz mogućnost angažmana i ponekog mlađeg igrača iz pogona prve momčadi”-kazao je trener Gorice II Perica Vidak.