Prijava

Vaša prijava

Oborovo 74 i Vatrogasac Kobilić remizirali 1:1


Igralište u Oborovom ima manje dimenzije ali u granicama dozvoljenih. Možda je i spomenuta činjenica uzrok što se igralo vrlo gusto i ravnopravno uglavnom na sredini terena, u prvom poluvremenu bez ijedne prigode za pogodak.

Borba za loptu na svkom dijeliću terena. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr 

Nakon odmora bilo je ipak više sadržaja. U 55. minuti opasno je pucao gostujući Marko Novak malo uz lijevu vratnicu izvana. U 68. minuti malobrojni gledatelji vidjeli su najljepši trenutak na utakmici. Ivan Vranek dobio je loptu malo iskosa desno, predriblao dvojicu i ušao malo u sredinu a onda sa 20-tak metara opalio projektil neobranjiv za Krvarića i bilo je 1:0 za Oborovo 74.

Momčad Oborova 74. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Činilo se tada da će Vatrogasac teško izvuči i bod ali gosti su promijenili taktiku. Umjesto nadigravanja kombinatorikom, što je na skučenom prostoru išlo vrlo teško, trener Juro Gavran naredio je preskakanje igre i dugim loptama gađati srce kaznenog prostora Oborova. Počele su se tada redati izgledne situacije za goste i u 75. minuti Vodelšek je uzdrmao stativu. Tri minte kasnije Žgela je opet uputio dugu, Novak je skrenuo do Hrvoja Vodelšeka a ovaj precizno pogodio kut za najpravednijih 1:1. Igralo se žustro ali i korektno iako su bodove za mirniju prvenstvenu plovidbu trebali jedni i drugi.

Igrači Vatrogasca Kobilić prije starta utakmice u Oborovu. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

OBOROVO 74 – VATROGASAC (K): 1 – 1
OBOROVO Igralište Oborova 74. Igrano 12. ožujka 2017. od 15 sati. Gledatelja 60. Sudac: Matija Pajvot. Pomoćnici: Antonio Kokot i Anto Crnoja (svi iz Vrbovca). Delegat: Zvonko Sedmak (Lukavec).

 
STRIJELCI: 1:0-Vranek (68), 1:1-Vodelšek (78).

 
OBOROVO: Ivančan-J. Breščaković, Šimunec, Budinski, Bencek-Mršić (od 82. D. Kučan), Smolko (od 57. Barberić)-Vranek, M. Radman (od 74. Bertina), I. Radman (od 54. Kovač)-Rajić.
TRENER: Marijan Slivak

 
VATROGASAC KOBILIĆ: Krvarić-Grabović, Čavar, Čumpek, T. Mirenić (od 46. Vodelšek)-Šimek (od 46. Jerbić), Žgela, Muhić, Matanović-Šošić (od 74. Mišković), Novak.
TRENER: Juro Gavran

 
IGRAČ UTAKMICE: Ivan Vranek