Prijava

Vaša prijava

Jelačić slavio, Turopolje palo na samom kraju


U Vukovini je odigrana utakmica 18. kola prvenstva 1. ŽNL istok a slavio je domaći Jelačić 3:0. Gosti su se predstavili u solidnom izdanju ali bez završnice u napadu. Jelačić je poveo u 21. minuti. Ivan Mikulin leđima okrenut golu primio je loptu i u okretu se riješio čuvara negdje na 30 metara i onda okomito krenuo nezadrživo prema gostujućem vrataru i rutinirano ga nadmudrio te pogodio mrežu. U 45. minuti Tomislav Novosel lijepo je s lijeva ubacio a Križanić nije bio dovoljno brz i spretan ubaciti loptu u vrata.

Jelačić bez milosti prema susjedima. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U drugom poluvremenu Turopolje je pritiskalo da izjednači rezultat. Jambrešić je u 53. minuti topovski pogodio gredu domaćih a isti igrač zamalo je bio neprecizan i u 84. minuti kada je silovito odapeta lopta prozujala malo iznad grede. Rezultat se lomio do 89. minute kada je Zvonimir Karlović glavom iskoristio ubačaj s lijeve strane i zakucao za 2:0. Konačni rezultat djelo je igrača utakmice Mikulina koji je utrčao po lijevoj strani i onda nisko pogodio suprotni kut.

U subotu je odigrana i utakmica iste lige Sava i Dinamo Hidrel. Novočičani su u Sop-Hrušćici izgubili 2:3.

 

Turopolje pokleklo tek na kraju. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

JELAČIĆ (V) – TUROPOLJE: 3 – 0
VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano 25. ožujka 2017. od 16 sati. Gledatelja 110. Sudac: Dejan Budić (Vrbovec). Pomoćnici: Krunoslav Cvetnić (Sveti Ivan Zelina) i Kristijan Galović (Vinkovci). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).
STRIJELCI: 1:0-Mikulin (21), 2:0-Karlović (89), 3:0-Mikulin (90).
JELAČIĆ (4-2-3-1): Kruno Šipušić-Šanović (od 73. Karlović), Hmelina, V. Kovačević, Horvat-Matejčić, Vuksan-Hrkovac, Panić (od 46. Debijađi), Krešo Šipušić-Mikulin.
TRENER: Mladen Arbanas
TUROPOLJE (4-4-2): Kompes-M. Kovačević, Jambrečina, Herceg, Vlahovac (od 60. Maričić)-Sugnetić, Jambrešić, Ivanković (od 67. I. Kovačević), Cvetnić (od 52. Anđelić)-T. Novosel (od 46. Roginić), Križanić (od 80. D. Hajduk).
TRENER: Neven Andrišević
IGRAČ UTAKMICE: Ivan Mikulin