Prijava

Vaša prijava

Udarnik vodio u Zaboku, Mladost se vratila u nastavku


Nogometaši Udarnika nikako da povežu dvije utakmice sa pobjedama, što je proteklog tjedna rezultiralo promjenom trenera. Udarnik je sa Biškupom došao u Zabok po bodove kod domaćina koji se još uvijek bodovno nalazi u vrlo neizvjesnoj poziciji na tablici. Gosti su odlično otvorili utakmicu, a uvjerljiva igra dovela je u prvih pola sata vodstvo Udarniku od 2:0 pogotcima Brajka (u 9. i 27. minuti utakmice). Mogao je Šimunović u 43. minuti pokazati na bijelu točku nakon prekršaja nad Brčićem u kaznenom prostoru, a u samoj završnici prvog dijela domaćin je pogotkom Bunčeca smanjio zaostatak na 1:2.

U nastavku su se i domaći malo razbudili, ali lider i dalje stvara pozicije za pogotke, no mreže se nisu tresle sve do 74. minute kada je Iskrić poravnao na 2:2 što je bio i konačan rezultat utakmice. Rezultatom su svakako zadovoljniji domaćini, a treneru Biškupu i dalje preostaje da u narednom tjednu poradi na koncentraciji i u obrani i u napadu kako prvo mjesto stečeno u jesenskom dijelu ne bi u nastavku prvenstva bilo dovedeno u pitanje.

MŽNL Središte 19. kolo

MLADOST – UDARNIK 2:2 (1:2)

Zabok, stadion Mladosti, Gledatelja: 80; Glavni sudac: Nikola Šimunović (Velika Gorica); Pomoćnici: Štefo Bičanić i Ivica Bergovac (Dugo Selo)

STRIJELCI: 0:1 Brajko (9), 0:2 Brajko (27), 1:2 Bunčec (45), 2:2 Iskrić (74)

MLADOST: Tkalec, Bajs (od 46. Kotarski M.), Vančina, Repovečki (od 70. Jelenčić), Mihaljinec (od 75. Turk), Bunčec, Iskrić, Malarić (od 65. Kotarski J.), Kolar (od 65. Kotarski V.), Belanović, Kukina
Trener: Dražen Kovjanić

UDARNIK: Kranjčec, Šarić, Milanović, Mihanović (od 79. Pralas), Ladović, Brajko, Brčić, Stojić , Kelava, Ramljak (od 46. Petković), Džaja
Trener: Damir Biškup