Prijava

Vaša prijava

Gorica II pobjedom u Mraclinu i dalje drži priključak na vrhu


Perica Vidak i dalje sa vrlo mladom momčadi Gorice ne zna za poraz. Danas su u Mraclinu istrčali juniori Gorice, a prosjek su im popravili Radoš i Prskalo u udarnoj postavi. Nije to bila utakmica za pamćenje pred otprilike stotinjak promrzlih navijača, što je rezultiralo i najnepopularnijim rezultatom u prvom dijelu iz kojeg ćemo zabilježiti 30. minutu kada je domaća navijačka skupina GPP obilježila sa paljenjem 30 baklji godišnjicu smrti svog predsjednika Blaža Galekovića.

U nastavku su se trgnuli i domaći i gosti, a sva nastojanja Mraclina rutinski je rješavala obrana Gorice. Gorica je povela u 56 minuti pogotkom Prskala, a isti igrač povisio je na 2:0 u 76. minuti i time ugasio nade domaćih. Do kraja utakmice sa po još jednim pogotkom u strijelce su se upisali Sedlaček i ponovno Ivan Prskalo čime se napadač Gorice ozbiljno nametnuo Milinoviću za predstojeće gostovanje u Šibeniku ali i potvrdio da je ozljeda prošlost. na klupi Gorice je još od prvotimaca bio i Trojan Maloku koji je izostao sa utakmice protiv Dugopolja zbog žutih kartona, ali nije ulazio u igru.

JŽNL 21. kolo

MRACLIN – GORICA 0:4 (0:0)

Mraclin, igralište Nova Graba; Gledatelja: 100; Glavni sudac: Ivan Marinčević (Mičevec); Pomoćnici: Dario Mužar (Velika Gorica), Danijel Rožić (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0:1 Prskalo (56), 0:2 Prskalo (73), 0:3 Sedlaček (82), 0:4 Prskalo (90)

MRACLIN: Dražić, Čičak (od 88. Feljan), Kapović, Bobesić, Cvetnić, Rus (od 68. Starčević), Šandor, I. Kos, Ćevid, Štuban (od 7. M. Kos), Šimun (od 80. Onić)
Trener: Emil Družić

GORICA II: Kamenjašević, Čurek, Desput, Krsnik (od 83. Krizmanić), Radoš, Božić, Sedlaček, Lučić (od 73. Povoljnjak), Prskalo, Roginić (od 46. Tadić), Banović
Trener: Perica Vidak