Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac u Kobiliću slavio protiv Rugvice


Odlična utakmica u Kobiliću za šesti rang natjecanja što se tiče neizvjsnosti, bezpoštedne borbe do posljednje sekunde dvoboja, mnogo izrađenih prilika za pogotke, odličnih obrana domaćeg vratara Stjepana Krvarića, bučnog gledališta i spektakularne bakljade domaće navijačke skupine Browing. Gosti su već u 4. minuti započeli upropaštavati velike prigode kada je Juraš iz zicera uzdrmao visoko vratnicu. Ambiciozna Rugvica bila je vrlo opasna i u 19. minuti. Salatović je uposlen visokom loptom u srcu kaznenog prostora domaćih, majstorski si je u skoku primiro loptu prsima i onda iz poluokreta dobro pucao u kut a nesavladivi domači “portir” Krvarić paradom je ukrotio udarac i spriječio siguran gol.

Kobilinci vole svoj klub. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Kada ne zabiješ, onda primiš, nepisano je pravilo. U 26. minuti do tada “pospani” igrači trenera Jure Gavrana režirali su prekrasnu kombinaciju i Vatrogasac je poveo 1:0. Najprije je Matanović potkopao loptu iza leđa gotujuće posljednje linije za utrčalog Šošića, ovaj je iz sprinta s desne strane ubacio nisku pred vrata Rugvice a Hrvoju Dilberoviću preostalo je samo pospremiti loptu u nebranjena vrata. Navijačka skupina Vatrogasva Browing je eksplodirala na zapadnom stajanju a dim bakljade obavio je susjedna dvorišta. Gosti su krenuli svim silama u napad i stvorili novu veliku prigodu u 42. minuti a Mizan je pucao malo previsoko iznad grede i ispruženih dlanova golmana Krvarića.

Navijačka skupina Browing slavi nova tri boda u Kobiliću. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U drugom poluvremenu Rugvica je svim silama pritiskala na domaći gol koji je u 58. minuti opet sačuvao Krvarić paradom u kut nakon udarca Salatovića. U finišu utakmice gostima je ponestalo snage i Kobilinci su imali dva “mrtvaca” za sigurnu pobjedu ali na kraju je i minimalna bila dovoljna za veliko slavlje na igralištu i gledalištu te žestoku pjesmu igrača pod tuševima. Čudo jedno kako i amaterski nogomet šestog ranga može razgaliti istinske ljubitelje nogometa a imao onih koji ga ignoriraju. Štetu imaju dotični.

Igrači Vatrogasca u Kobiliću slave pobjedu nad Rugvicom. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

VATROGASAC – RUGVICA: 1 – 0
KOBILIĆ Igralište Vatrogasca. Igrano 2. travnja 2017. od 16.30. Gledatelja 100. Sudac: Matija Sudić (Ivanić Grad). Pomoćnici: Krunoslav Anić (Ivanić Grad) i Hrvoje Tišljar (Križ). Delegat: Ivan Borovčak (Banovo).

 
STRIJELAC: 1:0-Hrvoje Dilberović (26).

 
VATROGASAC (4-3-1-2): Krvarić-Šimek (od 55. Vodelšek), Čavar, Čumpek, Muhić (od 81. T. Mirenić)-Ivkić, Kontić, Krešimir Barišić (od 83. Jerbić)-Matanović-Šošić (od 70. Žgela), Dilberović (od 46. Mišković).
TRENER: Juro Gavran

 
RUGVICA (4-4-2): Andrijanić-Mujčić, Bosankić, I. Fišter, Hačimović (od 67. Brtan)-Rašić, Barberić, Marić, Salatović-Mizan, Juraš.
TRENER: Matej Golubić

 
IGRAČ UTAKMICE: Stjepan Krvarić