Prijava

Vaša prijava

Lomnica osvojila bodove spasa


U današnjoj utakmici 23. kola jedinstvene županijske lige Lomničani su na domaćem terenu osvojili tri važna boda koja garantiraju ostanak u ovom rangu natjecanja što je bio i cilj.  Otvaranje utakmice za domaćina počelo je na najljepši način, lopta išla brzo i tečno od noge do noge, a u samo nekoliko minuta tako lepršave igre izrodila se izgledna prilika za Hrženjaka koji puca ali na žalost samo u vratnicu.  Gosti su imali  priliku u 33. minuti kada je Bojić pucao također s ruba kaznenog prostora ali je njegov udarac domaći vratar Budimir sigurno obranio.

Nastavak utakmice donio je čvršću igru i jedne i druge momčadi, što je zadalo pune ruke posla dežurnom liječniku koji je svako malo utrčavao u teren i ukazivati liječničku pomoć. U 50. minuti gosti kapituliraju, Kljajić u solo prodoru s ruba kaznenog prostora pogađa za vodstvo domaćih, a rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.

JEDINSTVENA ŽUPALIJSKA LIGA 23. kolo

LOMNICA – SLOGA – SUZA 1:0 (0:0)

Donja Lomnica, igralište NK Lomnica, Gledatelja: 150, Glavni sudac: Matija Pajvot (Vrbovec), Pomoćnici: Davor Jukić (Vrbovec) i Nenad Hendak (Vrbovec). Delegat: Danijel Študir (Zagreb)

LOMNICA: Budimir, Deverić, Beg, Grgić, Arbanas, Kljajić, J. Ćurić, Hrženjak (od 88. Sudar), M. Ćurić (od 46. Trumbetaš), Štuban, Dijanežević.
Trener: Josip Košutić

SLOGA – SUZA: Gudžević, Filipović, Prahin, Kovačević (od 55. Holetić), Jež (od 82. Valjak), Kukolja, Masnjak, Marković, Bojić, Sapanjoš, Vučur
Trener: Marko Smiljanić