Prijava

Vaša prijava

Neuvjerljivi Udarnik teško do tri boda


Ranjivi Polet u turopoljskom derbiju Međužupanijske lige na Zvrniku je ugostio vodeću momčad Udarnika. Očito su gosti iz Kurilovca očekivali da će njihov protivnik biti lagani zalogaj no naišli su na tvrd orah koji je pukao tek početkom druge dionice. Spomenimo da je domaća momčad novog trenera Matanovića imala peh jer u 17. minuti nakon sraza u kaznenom prostoru vratara Dolačkog i napadača Brajka prvoimenovani je morao zbog ozljede napustiti travnjak.

09.04.2017. SRC Zvrnik, MŽNL , 21. kolo / Polet (B) – Udarnik 0:1. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Između vratnica je stao dotadašnji igrač Matušin koji se do kraja dvoboja solidno snašao u takvoj ulozi. Poprilično nervozni gosti u igri uspjeli su ga tek jedanput probiti, kapitulirao je u 48. minuti iz akcije gdje Pralas pronalazi Brajka koji zaobilazi golmana i pogađa u mrežu.

09.04.2017. SRC Zvrnik, MŽNL , 21. kolo / Polet (B) – Udarnik 0:1. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Gosti su pobjedu posvetili teško povrijeđenom suigraču Brčiću, prije utakmice na zagrijavanju su nosili majice sa natpisom “Brle svi smo uz tebe”. Drukeri i momčad Udarnika nakon gola očekivali su trpanje domaće mreže, no Polet je do kraja dvoboja bio neugodna prijetnja čuvanju minimalne prednosti. Neuvjerljivi Udarnik došao je teško do tri boda, ali prema prikazanom domaća momčad zaslužila je barem bod.

Milan Matanović i Damir Biškup. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

 

POLET (B) – UDARNIK 0:1

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 150. Sudac: Jurinčić (Samobor). Pomoćnici: Sitar (Zagreb) i Kovač (V. Gorica).

 

STRIJELAC: 0:1 – Brajko (48).

 

POLET (B): Dolački – (od 20. Sremić), Župetić, F. Sovina, Tičarić, Pejak, Sučić, Zagorec, Stuparić (od 82. Šafranić), Matušin, Brajković (od 56. Blažinić), Zlodi.
Trener: Milan Matanović.

 

 

UDARNIK: Kranjčec, Milanović (od 52. Šarić), Mihanović, Ladović, Stojić, Kelava, Ramljak, Grdenić (od 46. Pralas), Brajko, Petković, Marinčević.
Trener: Damir Biškup.