Prijava

Vaša prijava

Turopoljac bez bodova iz Rugvice


Rugvica je izgleda bauk za lidera prvenstva Turopoljca. Jesenas su momci trenera Mateja Golubića pobijedili u Kučama 6:2 kada je blistao peterostruki strijelac Kruno Fišter. Priča se ponovila i u nedjelju 9. travnja 2017. Počelo je zarana u 3. minuti zicerom Igora Hajduka ali mu je mahano zaleđe za koje je napadač Turopoljca tvrdio da nije postojalo. U 13. minuti Kruno Fišter je žestoko uzdrmao lijevu vratnicu i tu se već vidjelo ranjivost gostiju. U 14. Barberić je pucao malo pored okvira kao i Milatović tri minute kasnije.

Igrači Turopoljca na zagrijavanju. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U 21. minuti nova velika prigoda Hajduka na asistenciju Šejića ali pucano je u blok vratara Lucijana Andrijanića. Novu prigodu u 29. minuti nije iskoristio Noršić nakon dalekometne asistencije svojeg vratara (!) jer je pucao traljavo i slabo. Opasniji je bio Kruno Fišter u 35. minuti a ubrzo je isti igrač bio u silovitom prodoru u kazneni prostor Turopoljca kada je dosuđen “elver” jer je spomenuti tresnuo na travu nakon kontakta s Milatovićem. Turopoljci su protestirali ali uzalud. Siguran je s 11 metara bio neumorni i sve prisutni stasiti i korpulentni Jozo Rašić i bilo je 1:0 za domaće.

Rugvica nakon nove pobjede nad liderom Turopoljcem. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Opasno je bilo pred vratima gostiju i u 42. minuti kada je lijevo probio K. Fišter i ubacio a Juroš malo zakasnio ubaciti loptu u mrežu. Turopoljac je u prvih 45 minuta potpuno zakazao i domaći su zasluženo vodili. Novi šok za Kučane dogodio se odmah na početku nastavka utakmice. Juroš je odigrao tešku loptu za K. Fištera sasvim desno na drugu vratnicu, ovaj je uspio krajnim naporom glavom vratiti u sredinu a Martin Noršić je topovski rasparao mrežu za veliko slavlje Rugvičana. Do tada se igralo izuzetno korektno bez posebno važnih dvojbenih situacija. Gosti su vidjeli da je vrag odnio šalu i počeli su igrati kako znaju odlučnije, bolje i napadački. Počele su se redati prilike igrača trenera Vlade Horvata. Milatović je pripremio zicer Hajduku ali otišlo je pored vratnice u 62. minuti. U 74. gosti Kučani su odlučno tražili kazneni udarac ali dosuđeno je na rubu kaznenog prostora.

Ponajbolji u redovima pobjednika Jozo Rašić. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U 75. Šejić je iz slobodnjaka pucao snažno pod gredu ali proslavio se golman Andrijanić i vrhunskom intervencijom izbacio loptu u korner. Uslijedile su nove prigode Hajduka koji nije imao svoj dan a nije dobio ni suglasje kod suca u dvije dvojbene situacije koje su mirisale na najstrože kazne. Spomenuto je izgleda iznerviralo najprije trenera Vladu Horvata u 80. minuti pa je isključen zbog neprimjerenih riječi spram prvog pomoćnog. U 90. je “puknuo” i igrač Turopoljca Vjeko Lučić također verbalnim deliktom pa je sijevnuo i crveni karton za mladog igrača. Bez obzira oštećeni ili ne, Kučani su imali mnogo prigoda za pogotke i da su zabili samo trideset posto najmanje bod stigao bi na Kneje. Prvenstveno se u spomenutoj činjenici mora eventualno tražiti uzrok poraza.

 

 

RUGVICA – TUROPOLJAC: 2 – 0
RUGVICA Igralište Rugvice. Igrano 9. travnja 2017. od 16.30. Gledatelja 100. Sudac: Dario Cikojević. Pomoćnici: Dejan Kupres i Ivan Rešetar (svi iz Samobora). Delegat: Tomo Njegovac (Vrbovec).
STRIJELCI: 1:0-Rašić (39-11m), 2:0-Noršić (47).

 
RUGVICA (4-4-2): Andrijanić-Hasimović, Bosankić, I. Fišter, Kuprešak-Barberić, K. Fišter (od 90. Gavran), Rašić, Brtan (od 69. Mizan)-Juroš, Noršić (od 78. Radman).
TRENER: Matej Golubić

 
TUROPOLJAC (4-4-2): Zagorac-T. Jakovljević, Paradžik, F. Hajduk, D. Čunčić (od 46. Fabijančić)-Šestok, Berković (od 76. Guduraš), Nikolić (od 14. Šejić), Milatović-I. Hajduk, Lučić.
TRENER: Vlado Horvat

 
ISKLJUČEN: Vlado Horvat (80).
CRVENI KARTON: Vjekoslav Lučić (90).
IGRAČ UTAKMICE: Ivica Fišter