Prijava

Vaša prijava

Gorica u Lučkom, Udarnik čeka Savski Marof


Pred nama je Uskrsni nogometni vikend a klubovi iz Turopolja igraju u subotu 15. travnja 2017., ponedjeljak i u utorak Gorica. Naš drugoligaš ima popravni u Lučkom od 16.30 nakon neočekivanog samo remija doma protiv Imotskog. Lako sigurno neće biti jer Lučko traži bodove kao zlato u nastojanju da zadrži status i drugoligaški rejting. Gorica se pak mora postaviti nemilosrdno ako želi u elitu, a svi kažu da želi. Kiksevi kao protiv Imotskog su ispucani i posrtanja više nisu dozvoljena.

 

Udarnik je pak “bolnica na kraju grada”. U subotu od 16.30 kontra Savskog Marofa zbog ozljeda ne mogu igrati Brčić, Džaja, Milanović, Šimić, Zlodi a upitan je i Ladović zbog puknute arkade. Kurilovčani se svejedno ne odriču pobjede.

Polet-Gradići. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Također u MŽNL središte Gradići u ponedjeljka ugošćuju Libertas iz Novske i bodovi su već upisani nakon posrtanja u prošlom kolu. Poletu će biti vrlo teško u Svetom Ivanu Zelini a igra se u subotu. U Jedinstvenoj županijskoj ligi (peti rang) u subotu od 16.30 Klas u Mičevcu može dobiti Laduč, Lukavec doma isto Lomnicu, dok u Kerestincu od 10 sati neizvjesnu utakmicu igraju domaći TOP i Mraclin.

 

Gorica II u ponedjeljak ide u Ivanić Grad i veliki je favorit protiv Naftaša. U 1. županijskoj ligi istok u subotu od 16.30 Buni će biti vrlo teško kod Save u Sop Hrušćici, Meštrici u Novom Čiču kod Dinama Hidrela, Turopolju također u Lonjici kod Lonje pa i Jelačiću iz Vukovine u ponedjeljak u Kuču kod lidera Turopoljca. U drugoj županijskoj ligi istok Mladost iz Obrezine u subotu ide po tri boda kod imenjaka u Brezine a Kupi iz Pokupskog biti će teže u Lipovcu.