Prijava

Vaša prijava

Kreće 14. izdanje MNL “Vukomeričke gorice 2017”


Nakon sezone velikog nogometa sredinom lipnja započinje malonogometna liga Vukomeričkih gorica koja se igra tijekom čitavog ljeta sve do Velike Gospe kada je završnica u Dubrancu. U nedjelju 18. lipnja u Gornjem Hruševcu na igralištu Kravaršćica točno u 15 sati odigravanjem 1. kola kreće 14. izdanje nadasve popularne Breške lige.

 

Zlatko Petrac. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Zlatko Petrac jedan od glavnih ljudi Organizacijskog odbora lige od njenih samih začetaka je rekao:
“Očekuje nas 17 neizvjesnih kola, teških borbi na terenu, izvan ali i poslije terena za igru. Ovim putem sve pozivamo na naše brege preko ljeta gotovo svaki vikend, praznikom ili blagdanom do Velike Gospe kad je završnica u Dubrancu. Prije svega moram spomenuti da su uz mene od samog početka ideje i realizacije Breške lige kako je mi zovemo od milja moji suradnici Darko Brajković i Franjo Kovačić Pevec. Cilj nam je druženje i promocija Vukomeričkih gorica. Za pojedino mjesto mogu igrati samo domicilni igrači koji stanuju u mjestu za koje igraju. Tijekom svih ovih godina, liga je opravdala svoju svrhu, jer posjećenost je zavidna, igra se kvalitetan mali nogomet, a svi posjetitelji mogu uživati i u odličnoj gurmanskoj ponudi, a uz to mnoga su mjesta izgradila i nova igrališta.”

 

 

Raspored 1. kola: Kravarsko – Cerovski Crh, Hotnja – Lijevi Štefanki, Dubranec – Donji Hruševec, Gornja Opatija – Opatija, Markuševec – Strezojevo, Velika Buna – Pokupsko, Vukomerić – Gladovec, Gornji Hruševec – Kozjača, Novo Brdo – Šiljakovina.