Prijava

Vaša prijava

Udarnik krenuo sa pripremama za III HNL


U ponedjeljak 17. srpnja na SRC Kurilovec novi zapadni trečeligaš Udarnik započeo je pripreme za novu prvenstvenu sezonu. Igrače su dočekali, pozdravili i upoznali s planom rada i ciljevima predsjednik Filip Gabelica, sportski direktor Darko Janječić te trener Damir Biškup i pomočnik mu Jurica Šimir.

Naglasak je na ozbiljnost kroz pripreme kako bi se mogao ispuniti cilj a to je gornji dom trečeligaškog Zapada. Biškup je naglasio da neće imati milosti prema nikome a da bi svi bili fizički potpuno spremni, igrače čaka gotovo profesionalni dril. U kadru igrača su Kranjčec, Sučić, Petar Klenović (vratar stigao iz Kustošije), Šarić, Džaja, Brčić, Ladović, Kelava, Brajko, Pralas, Ramljak, Mihanović, Krasnić, Zlodi, Gršić te novi Jurica Kovačić (Maksimir), Mislav Čunčić (Zagorec), Ivan Čolić (Lučko), Armin Abazi (Zmaj), Marin Krišto (Troglav Livno), Vjekoslav Lučić (Turopoljac), Ivan Landeka (Polet Buševec) i Marijan Grdenić (Lukavec).

Moguće je još poneko pojačanje. Kompletne pripreme su u Kurilovcu a treninzi svaki dan osim nedjelje. Dogovoreno je sedam test utakmica i sve se također igraju na SRC Kurilovec. Prva utakmica je protiv Gorice II u srijedu 26. srpnja, slijede Dinamo II (29.07.), Samobor (2.08.), Špansko (5.08.), Međimurje (9.08.), Sesvete (12.08.) i Brezovica (18.08.). Za 19. kolovoza organizira se cjelodnevni takozvani team building na ranču obitelji Krmpotić na obali Mrežnice. Do tada igrače čekaju krv, znoj i suze, tako je u vrlo ozbiljnom tonu kazao strateg Biškup mlađi. Dodajmo da je Kristijan Brčić bio prošle sezone najbolji igrač i strijelac novog trećeligaša Udarnika iz Kurilovca. U finišu sezone kada je bilo biti ili ne biti kod osvajanja titule prvaka MŽNL središte, u amaterskim nogometnim krugovima Zagreba i okolice vrlo omiljen i poznat, nije se nimalo štedio iako načet ozljedom i dogodilo se najgore za njega i klub. Pukla je tetiva lijeve noge i morao se oprostiti od nogometa do daljnjega. Brčić se u ponedjeljak također javio treneru Damiru Biškupu na prozivku ali nije trenirao. Primao je tek čestitke i darove za 30-ti rođendan (najkonkretniji bili su sportski direktor Janječić i sada već bivši suigrač mu uvijek nasmijan i simpatičan vragolan Josip Grdenić). “Od ozljede je prošlo 3 i pol mjeseca. Počeo sam normalno hodati i za sada se dobro osjećam. Liječnici kažu da je sve u redu i da rehabilitacija ide po planu. U smislu priprema za nogomet radim mnogo i naporno. Dva puta dnevno imam terapije i još navečer odem u teretanu. Što se tiče rada s loptom ne može se točno prognozirati ali prema liječničkim prognozama bih mogao u listopadu raditi ozbiljnije pa i s loptom. Na SRC Kurilovec dođem dva puta tjedno vježbati i dati podršku suigračima jer ih je šef (Biškup) stvarno nemilosrdno nagazio već na početku priprema” – rekao nam je Kristijan Brčić kojem želimo što uspješniji i brži oporavak.