Prijava

Vaša prijava

Gorica u subotu otvara s Vinogradarom


Zahuktavaju se nogometna događanja prije nove sezone. Turopoljska perjanica drugoligaš Gorica u punom je pripremnom periodu a u subotu 22. srpnja 2017. na rasporedu je i prva test utakmica. Na gradski stadion u Veliku Goricu stiže kvalitetni trečeligaš Vinogradar iz Jaskanske Mladine koji je prvim mjestom izborio mogućnost igranja drugoligaškog nogometa ali je gazda Ivan Rubinić odlučio ostati i dalje u istom rangu natjecanja. Moglo bi biti vrlo zanimljivo vidjeti čime raspolaže novi domaći strateg Gorice Dean Klafurić i kako će izgledati prva provjera. Početak susreta je u 18.30 na glavnom terenu. U punom pogonu je i druga momčad Gorice trenera Perice Vidaka koja se sprema za natjecanje u petom rangu u Jedinstvenoj županijskoj ligi. I Vidakovi mladi puleni imaju u subotu prvu test utakmicu a gostuje Rudar iz Prijedora. Igra se na prvom pomočnom od 18.30.

17.07.2017. – Velika Gorica – Udarnik započeo pripreme za III HNL. foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Pakleno se priprema i kvalitetom drugi klub Turopolja Udarnik. Kažu da trener Damir Biškup pošteno vadi mast majstoru Džaji i društvu. Kurilovčani ovaj vikend još ne igraju a prva pripremna utakmica je u srijedu na SRC Kurilovec protiv Gorica II.

21.07.2017. Kuče – Turopoljac kreće sa pripremama. foto: Mato Paviša

U subotu će biti živo i na Knejama u Kučama jer i županijski ligaš Turopoljac pod vodstvom novog trenera Marija Paviše započinje s treninzima. Kučane je napustio njihov golgeter Igor Hajduk i otišao u četvrtoligaša Gradiće. Andreas Šejić vratio se u svoje domicilno Turopolje a Vjeko Lučić planira još jednom probati u Udarniku. Novi zamjenski igrači Turopoljca su Mario Stuparić (Polet Buševec), Tomislav Mikulinec, Domagoj Gmižić, Miro Paviša (trojka pristigla iz Hidrela) i Stjepan Vlahovac (Turopolje). Prozivka  je u subotu u 19.30.

21.07.2017. Kuče – vodeća momčad malonogometne lige. foto: Mato Paviša

U nedjelju 23. srpnja u Donjem Podotočju igra se i 10. kolo malonogometne Lige Turopolja i Posavine a domaćin je Jagodno. Prva utakmica na rasporedu je u 15 sati a sastaju se redom Lazina Čička-Turopolje, Gornje Podotočje-Orle, Novo Čiče-Drnek, Kuče-Ribnica, Strmec Bukevski-Poljana Čička, Veleševec-Bukevje i Jagodno-Donje Podotočje. U redoslijedu vodi momčad iz Kuča.