Prijava

Vaša prijava

Gorici dvije pobjede


Gorica je u danas igrala dvostruku program. Prvo je u jutarnjem terminu (09:00) velikogorički drugoligaš bio domaćin Trnju, da bi u popodnevnom Gorica ugostila Zagreb. U dvije utakmice vidjeli smo mnogo pozitivnog u igri Gorice, a u poslijepodnevnoj predstavi  je razigrana i rastrčana selekcija Gorice nadigrala Zagreb sa visokih 5:0. Vidjeli smo vrlo nadahnutu utakmicu Gorice pa su zagrebaši još dobro i prošli, a treba istaknuti da su svi igrači Gorice odigrali za visoku ocjenu a efektne golove su nakon duhovitih, tečnih i brzih kombinacija postigli Hrvoje Humeljak (2), Mario Marina, Luka Sedlaček i Marin Pejić. Gorica je posljednih 20 minuta igrala s igračem manje jer je trener Klafurić isprobavao neke od svojih taktičkih zamisli koje bi se i u stvarnosti mogle događati u tijeku prvenstva.

05.08.2017. u 18:30 sati

GORICA – ZAGREB 5:0 (3:0)

VELIKA GORICA Gradski stadion. Gledatelja 100. Sudac: Marinčević. Pomoćnici: Mužar i Smolčić (svi iz Velike Gorice).

STRIJELCI: 1:0-Humeljak (29), 2:0-Marina (40), 3:0-Sedlaček (43), 4:0-Humeljak (64), 5:0-Pejić (88).

GORICA: Kahlina, Čagalj, Radoš, Jančetić, Pejić, Zenko, Žutić, Humeljak, Sedlaček, Povoljnjak (Rajić), Marina.
TRENER: Dean Klafurić

ZAGREB: Lovrić, Patafta, Jurendić, Primorac, Pavlić, Jurak, Hasan, Pintarić, Kauzlarić, Matijašević, Tokić (još su igrali: Čibarić, Posarić).
TRENER: Dražen Madunović

Kliknite za pregled vrtuljka

05.08.2017. u 9:00 sati

GORICA – TRNJE 1:0 (0:0)

VELIKA GORICA Gradski stadion. Gledatelja 100. Sudac: Krečak. Pomoćnici: Marinčević (oba iz Velike Gorice) i Krznarić (Zagreb).

STRIJELAC: 1:0-Matošević (50).

GORICA: Kelihar, Čurek, Ljubisavljević, Špičić (Radoš), Milanović (Rajić), Krsnik, M. Muhar, Mandura, Matošević (Špičić), Velić, Nakić.
TRENER: Dean Klafurić

TRNJE: Kranjec, Maštrović, Babok, Piršić, Burilo, Špišić, Tomšić, Jelić, J. Poldrugač, Slatina, Vlak (još su igrali: Fostač, Kozar, Jurić, Brkić, Ivančić, Cindrić, Mandir, Krešić, Franko, Krainović, Vrbić).
TRENER: Srečko Lušić

Kliknite za pregled vrtuljka