Prijava

Vaša prijava

Vlado Horvat preuzima kormilo Mraclina


Nakon ispadanja Mraclina u niži rang prošle sezone Uprava kluba je i nadalje vođenje struke prepustila Emilu Družiću, njemu nije ništa bolje ni krenulo u novoj sezoni. U protekla četiri kola momčad sa Nove grabe zabilježila je mršavi bod uz tri poraza u nizu što je itekako alarmiralo čelništvo kluba na znak opasnosti.
Da popravi stanje u momčadi koja je u sezonu ušla u zaista lošem tonusu doveden je novi strateg, poznati turopoljski trener Vlado Horvat. Bodovi se ne mogu povratiti, ali dosta toga može.
– Moramo se okrenuti svojim nedostacima, u nastavku prvenstva želimo vratiti dio propuštenoga i gledateljima. Moramo stvoriti prepoznatljivu momčadsku igru, pokušat ćemo popraviti što se može popraviti i vjerujem da imamo potencijala za to – vjeruje novi prvi čovjek struke u mraclinskoj Grabi Vlado Horvat kojega već u derbiju naredne nedjelje očekuje njegov bivši klub Turopoljac iz Kuča.
– Da sam znao da igramo protiv njih odgodio bih promociju – rekao je u šali Vlado Horvat, svjestan da je rudarski posao pred njim, pokrenuti momčad u pozitivnom smjeru.