Prijava

Vaša prijava

GRADIĆI – Izvan očekivanja, ali u okviru realnosti


Nakon turbulentne prošle sezone, danas Gradići izgledaju sasvim solidno, sezona se već dobro zahuktala, pola dionice je odrađeno u jesenskom dijelu. Poslije 8 odrađenih kola Gradići su trenutno na 4. mjestu poretka, zabilježili su četiri pobjede, dva remija i dva poraza. Strašna konkurencija nadmašila je sva očekivanja.

Zoran Tomčić. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Koliko je zadovoljan dosadašnjim dijelom i igrama svoje momčadi trener Zoran Tomčić ?
– Nakon prošle sezone naravno da je to uspjeh. Međutim mi imamo kvalitetan igrački kadar i širinu momčadi, osobno za mene to i nije iznenađanje. Opet kada se gleda realno sa kakvim klubovima igramo, to su uglavnom gradski klubovi koji imaju znatno veće proračune. Naš sadašnji učinak je na vrlo zadovoljavajućem nivou, izvan očekivanja ali u okviru realnosti – rekao je strateg Gradića Tomčić koji očito ima veliko povjerenje u svoje igrače.

Momčad Gradića ove jeseni odrađuje zamisli trenera u to nema sumnje, može li se izdvojiti netko pojedinačno od igrača do sada ?
– Dobra smo i kompaktna cjelina na terenu i izvan njega, igrači se međusobno druže i van terena i to je vrlo bitno. Oslanjamo se na snagu kolektiva koji uvijek izbaci nekog pojedinca u utakmici. Osobno ne volim nekoga pojedinačno imenovati. Dobro se radi pa je svakako došao i rezultat – dodao je Zoran Tomčić.

Što je klub iz Gradića ove jeseni polučio dobar rezultatski skor trener Tomčić vjeruje da zasluge ima i Uprava.
– Svakako da je bitan faktor uspjeha što predsjednik Ivan Gale, dopredsjednik Jelisavac i ostali dečki iz Uprave prate situaciju u klubu i uredno izvršavaju obveze. Kakva je trenutno situacija općenito po klubovima mogu Upravu samo pohvaliti. Ipak smatram da možemo još bolje i klub dići na viši nivo, što ćemo i napraviti. Ovo je maksimum što se odnosi na rang natjecanja Gradića, ipak mi smo sportaši, uvijek igrače učim i potičem da probamo biti na vrhu i borit se za što bolju poziciju. Klub neka odluči što će napraviti. Moraš težiti prema vrhu da bi na kraju bio na sredini – uvjeren je trener Gradića Zoran Tomčić na kraju kratkog osvrta na dosadašnji uspjeh Gradića.