Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogasac se oporavlja nakon lošeg starta


Samo jedan bod u prvih pet utakmica osvojio je Vatrogasac uz četiri poraza i to je bilo vrlo neugodno iznenađenje, jer su proljetos s istim sastavom igrači iz Kobilića bili noćna mora za skoro cijelu ligu. Situacija se s dvije pobjede u posljednja dva kola osjetno poboljšala, jer pobjeda protiv Brcka u gostima (4:1) i današnji uspjeh protiv momčadi iz Vukovine posebno je oraspoložio navijačku skupinu Browing.

Vatrogasac je došao u vodstvo tako što je ubačaj Kreše Barišića iz kornera glavom u mrežu sproveo Selver Muhić, koji se najbolje snašao i najbrže reagirao u gužvi pred vratima gostiju. Jelačić je u 36. propustio prigodu za izjednačenje nakon prodora Ivana Mikulina po desnoj strani i ubačaja na suprotnu, ali Antonio Vrban je zamalo promašio vrata.

Odmah u početku drugog poluvremena (47.) Marko Novak ne koristi zicer, a još teži promašaj (61.) načinio je Antonio Ivkić ne pogađajući iz blizine nebranjenu mrežu, kao i Christijan Sambol u 67. Na asistenciju Barišića u 79.minuti Novak glavom pogađa mrežu uz samu vratnicu za zasluženih 2:0. Gosti su u posljednjih deset minuta imali više loptu u posjedu, ali to nije bilo dovoljno ni za počasni pogodak.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – skupina Istok, 08. kolo

NK Vatrogasac – NK Ban Jelačić 2:0 (1:0)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 100. Nedjelja, 01.10.2017., 16 sati. Sudac: Almir Sejdinović (Kuče). Pomoćnici: Ivica Malkoč (Lukavec) i Davor Merkaš (Velika Gorica). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec). Strijelci: 1:0 – Muhić (18), 2:0 – Novak (79).

 VATROGASAC: Krvarić, Čumpek, Čavar, Muhić, Kontić (cap.), Novak (od 87. Raić), Barišić, Vodelšek (od 82. Lihtar), Ivkić (od 71. Mišković), Grilec (od 60. Sambol), Šošić (od 69. Dilberović). Trener: Juro Gavran.

BAN JELAČIĆ: Križanac, Šebek (od 55. Šanović), Kre. Šipušić (od 80. Panić), Cvek Šekuljica, Zlodi, Šandor, Mikulin (cap.), Nikić, Hrkovac (od 46. Balagović), Vrban (od 46. Karlović), Debijađi. Trener: Mladen Arbanas.