Prijava

Vaša prijava

Gorica čeka Rijeku u kupu


Gorica je jučer rutinski sa 3:0 pobijedila Dubrovčane i tako će 25. listopada na gradskom stadionu dočekati Rijeku. Ovo će biti za Goricu vjerojatno i najveća službena utakmica u povijesti dosad jer Rijeka je ovogodišnji prvak Hrvatske. Naravno da nitko u klubu ne očekuje senzacije, ali kup natjecanje je uvijek neizvjesno i šanse za prolaz imaju svi koji se u takvim utakmicama nađu, pa će tako i Gorica sigurno tražiti svoje za prolaz dalje.

Prelec je u utakmici protiv GOŠK-a odmarao većinu igrača, a pogotke su pred dvjestotinjak gledatelja postigli Luka Nakić i Luka Povoljnjak. Već u subotu Gorica igra protiv Kustošije svoje redovno prvenstveno kolo, a utakmica počinje u 15:30 sati.

HNK GORICA – GOŠK DUBROVNIK 1991 3 : 0

VELIKA GORICA Gradski stadion. Gledatelja 200. Sudac: Pejin (Donji Miholjac). Pomočnici: Tomas (Vladislavci) i Šarić (Županja). Četvrti sudac: Kurtović (Osijek). Delegat: Ljiljana Špičić (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0-Nakić (1), 2:0-Nakić (22), 3:0-Povoljnjak (29).

GORICA (4-3-3): Kahlina–Čurek, Ljubisavljević, Rajić (od 79. Marina), Žutić (od 64. Zenko)-Povoljnjak, Milanović, Španja-Sedlaček, Nakić, Matošević (od 70-Šipoš).
TRENER: Ivan Prelec
GOŠK DUBROVNIK 1919 (4-4-1-1): Kristić-Perica, Ivanišević (od 54. Petrušić), Torbarina, Ljubić-Matić, Petkovič, Glavinić, Nikolić -Caput-Berković.
TRENER: Franjo Domić