Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorica II bez problema do treće jesenske pobjede


U odgođenoj utakmici iz 3. kola Gorica II je u više prosječnoj nego dobroj igri bez većih problema zabilježila pobjedu protiv momčadi Jamnice, koja je samo u drugom poluvremenu ravnopravno parirala domaćem sastavu. Goričani su u 11. minuti bili nadomak vodstvu, ali Spudićev projektil je umjesto mreže pogodio spoj grede i vratnice. Vodećem pogotku prethodila je nes(p)retna intervencija vratara Mikše, pao je i ozlijedio se, a Spudić je pogodio prazna vrata. Na 2:0 podigao je Desput koji je primio dubinsku loptu u kaznenom prostoru i pored zamjenskog vratara Živka zatresao mrežu. Dvije minute kasnije Borovac u polukontri bježi stoperima i s desetak metara mirno plasira loptu u donji kut za 3:0.

Za goste u 62. minuti zrelu šansu ne koristi Čačković, a u 68. Sudar pronalazi na desnom krilu Perića koji nezadrživo prodire i daje povratnu loptu za Sudara koji iz blizine pogađa nebranjenu mrežu i podiže na 4:0. Na drugoj strani nakon ubačaja Vračevića iz prekida Vidak pogađa gredu. Za ‘petardu’ u mreži gostiju pobrinuo se Velić koji je solo prodor okončao plasiranim udarcem pored istrčalog vratara. Počasni pogodak za Jamnicu postigao je njihov najbolji igrač Vračević iz kaznenog udarca dosuđenog zbog igranja rukom.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 3. kolo

HNK Gorica II – NK Jamnica 5:1 (3:0)

Velika Gorica. Gradski stadion (teren s umjetnom travom). Gledatelja 50. Četvrtak, 05.10.2017., 16:30 sati. Sudac: Mihael Milin (Zagreb). Pomoćnici: Antonio Vukadin i Vedran Barkić (oba Dugo Selo). Delegat: Tomislav Jurić (Nova Kapela). Strijelci: 1:0 – Spudić (13), 2:0 – Desput (20), 3:0 – Borovac (22), 4:0 – Sudar (68), 5:0 – Velić (85), 5:1 – Vračević (90-11m).

GORICA II: Kelihar, Božić, Desput (od 70. Chae), Smolković, Pavličić, K. Krizmanić, Krpečanec, Borovac (od 60. Sudar), Roginić (od 60. P. Posavec), Preradović (od 54. Perić), Spudić (od 60. Velić). Trener: Perica Vidak.

JAMNICA: Mikša (od 14. Živko), Vidak, Grčević, D. Mravak, J. Mravak, Tuka, Peršin, Vračević, Stupljanec (od 73. Skender), Čefko, Čačković. Trener: Mladen Penezić.