Prijava

Vaša prijava

Gorica u srijedu u Sesvetama, Rijeka tražila odgodu kupa


Nogometaši Gorice i dalje nastavljaju u ritmu utakmica svakih četiri dana. U srijedu je na rasporedu 11. kolo u kojem Gorica gostuje u Sesvetama, a već u nedjelju će Gorica u drugom krugu prvenstva II HNL gostovati kod druge momčadi Dinama u Maksimiru. Sutrašnju utakmicu je najavio na klupskim Facebook stranicama strijelac jedinog pogotka za Goricu u utakmici sa Kustošijom Luka Sedlaček:

Luka Sedlaček (Gorica) foto: Nikica Topić/cityportal.hr

“U Sesvetama nas čeka teško gostovanje jer su oni već godinama poznati kao stabilan i organiziran klub koji svake godine ima dobru momčad, ali kao i obično nikog se ne bojimo i idemo pokazati što znamo i probati uzeti nova tri boda.” Utakmica se igra u 15:30 sati na stadionu Sesveta.

U studenom bi na gradskom stadionu u Velikoj Gorici trebali gledati i kvalifikacijsku utakmicu U21 mlade reprezentacije Hrvatske protiv San Marina. Utakmica se igra u srijedu 08. studenoga na gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a mlada reprezentacija Hrvatske je nakon tri utakmice kvalifikacija vodeća sa ukupno devet bodova na svom kontu.

Na zamolbu rijeke u Gorici su pristali na odgodu kup utakmice osmine finala HR kupa koja se 25. listopada trebala igrati na gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Utakmica će se odigrati 14. studenoga s početkom u 13:00 sati.