Prijava

Vaša prijava

Ante Džaja odveo Udarnik do pobjede


U subotu 18. studenog 2017. na SRC Kurilovec odigrana je utakmica 16. kola 3. HNL zapad između Udarnika i Pazinke iz Pazina. Kurilovčani su slavili visokim rezultatom 4:0. Počelo je uz zapaljene lampione, domoljubne pjesme o Vukovaru i minutom šutnje. Kapetan Udarnika Mijo Šarić uručio je cvijeće Silviji Makar iz Petrovskog koja se odličnim suđenjem oprostila od zviždaljke. Pazinjani u rijetko viđenoj formaciji sa petoricom u zadnjoj liniji i trojicom ispred došli su se braniti bez velikih ambicija prema naprijed. Odlični Udarnik brzom i tečnom kombinatorikom lomio je sistemacki bunker gostiju da bi seriju otvorio maestro Ante Džaja u 43. minuti nakon poduže kombinacije suigrača u kojoj je i sam sudjelovao. Prije toga, nakon lažnjaka naciljao je i gredu. Na 2:0 povisio je ofenzivni lijevi bočni Šarić nakon tika-take po njegovoj strani i mirnog varanja vratara Denića. Super spremna momčad trenera Damira Biškupa snažnim ritmom na teškom terenu samljela je suparnika u finišu utakmice a gotovo sve je išlo preko raspoloženog Ante Džaje. Rezime su još dva vrlo efektna pogotka lijevokrilnog brzanca Filip Hodak u 81. i 89. minuti za 4:0 i Udarnikovu četvrtu poziciju u redoslijedu. Kurilovčanima je to treća pobjeda zaredom a prije zimske stanke preostaje im još gostovanje kod Jadrana u Poreču idučeg vikenda.

UDARNIK-PAZINKA 4:0 (1:0)

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 18. studenog 2017. od 13.30. Gledatelja 150. Sutkinja: Silvija Makar (Petrovsko). Pomoćnici: Alen Gamilec (Krapina) i Filip Sinković (Lepajci). Četvrti sudac: Martin Turčin (Tuhelj). Delegat: Luka Lukić (Sesvete).

STRIJELCI: 1:0-Džaja (43), 2:0-Šarić (68), 3:0-Hodak (81), 4:0-Hodak (89).

UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Grdenić (od 86. Šimić), Čunčić, Čolić (od 83. Šoštarec), Šarić-Kovačić, Krsnik-Kelava (od 63. Karamatić), Džaja, Hodak-Brajko.
TRENER: Damir Biškup

PAZINKA (5-3-2): Denić-Gasser, Pinčan, Matika, Erik (od 65. Ivetić), Čosić (od 46. Lepinjica)-Krajcar (od 78. Vale), Ivetac, Batel -Ibrahimović, Re Andrea.
TRENER: Mirko Matika

IGRAČ UTAKMICE: Ante Džaja