Prijava

Vaša prijava

FOTO HNK Gorica na pripremama u Medulinu


HNK Gorica je od prošle subote na pripremama u Medulinu (3. – 10. veljače) i u okviru 1. međunarodnog turnira ‘Medulin Cup 2018’ odigrala je već dvije utakmice. Iako su obje utakmice izgubljene, trener Ivan Prelec nije previše nezadovoljan zbog toga i nudi logično objašnjenje: ”Plan za ove dvije utakmice je bio da svaki igrač u jednoj igra 60 minuta, a u drugoj 30 minuta, s razvojnim treningom nakon toga. To smo u smislu opterećenja u potpunosti realizirali.”

Govoreći o utakmici s prvoligašem Istra 1961 trener Prelec ju je analitički secirao: ”Jučerašnja utakmica je bila vrlo zahtjevna za nas, jer je došla u trenutku kada smo mi najumorniji (4. tjedan priprema), a igrali smo protiv protivnika koji je spreman za početak prvenstva i igrao je isključivo na rezultat. Zasluženo su nas pobijedili, ali je potrebno istaknuti da je razlika prevelika  obzirom na stanje na terenu. Momčadski smo u fazi obrane dobro djelovali i protivnik nije stvorio veći broj šansi, nego su drugi i treći pogodak došli kao posljedica naših  individualnih pogrešaka. Takve pogreške se mogu u ovoj fazi priprema tolerirati, obzirom na umor, ali u budućnosti  nam se to ne bi smjelo ponavljati. Vjerujem da smo na dobrom putu i slažemo priču tako da izgledamo najbolje na terenu kada to bude najpotrebnije.”

Posljednji suparnik Gorice na turniru je FK Olimpik iz Sarajeva.

Galerija fotografija

1.međunarodni nogometni turnir ‘Medulin Cup 2018’

1.kolo

HNK Gorica – FK Žarkovo (Beograd) 0:1
HNK GORICA: Kahlina – Jančetić, Čagalj, Ljubisavljević, Čurek – Marina, Povoljnjak, Muhar – Humeljak, Sedlaček, Ojamaa (Igrali su od 60. minute: Veriga – Mchedlishvili, Žutić, Milanović, Smoljo – Krsnik, Mandura, Maslowski – Dvorneković, Matošević, Šipoš). Trener: Ivan Prelec.

2.kolo  

HNK Gorica – NK Istra 1961 0:3
HNK GORICA: Veriga, Milanović, Smoljo, Matošević, Dvorneković, Šipoš, Žutić, Mandura, Michdishvilli, Maslowski, Krsnik (još su igrali: Kahlina, Čurek, Čagalj, Jančetić, Muhar, Ojamaa, Ljubisavljević, Humeljak, Sedlaček, Povoljnjak). Trener: Ivan Prelec.

ISTRA 1961: Iveša (od 46. Ćorić), Prelčec (od 76. Franić), Zgrablić (od 76. Bilić), Prce (od 76. Sumić), Čuljak (od 76. Radetić), Halilović (od 76. Oh), Jakić (od 46. Krznarić), Maksimović (od 76. Badrov), Vojnović (od 76. Jacques), Ottochian (od 60. Jalinous), Antunović (od 60. Kerić). Trener: Darko Raić Sudar.