Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogascu nisu pomogla ni dva penala


Favorit iz Križa opravdao je svoju ulogu i u Kobiliću uvjerljivo osvojio tri boda koja su ga dovela na vrh prvenstvene ljestvice. Domaći su u 10. minuti propustili doći u vodstvo iz kaznenog udarca načinjenog na Novaku. Vratar Tičak pročitao je namjeru Kontića, bacio se u pravu stranu i odbio loptu u korner. U 21. kontranapad Slunjskog i pravovremeni ubačaj na desnu stranu do Bosankića koji iz trka tuče u suprotni kut za 0:1. Slunjski u 38. iz prekida pronalazi Kormana koji u skoku glavom šalje loptu pod gredu – 0:2.

Vrlu izglednu priliku nakon dubinske lopte Barišića u 68. propustio je Kadoić, koji se tom prilikom ozlijedio i izašao iz igre. Sloga u 73. propušta zicer za povećanje vodstva, a minutu kasnije drugi kazneni udarac za ‘vatrogasce’. Barišić je poluvisoko tukao u lijevu vratarevu stranu, Tičak se ispružio i loptu odbio u vratnicu, gosti su loptu izbacili daleko od gola. Prekid u 80. zbog prekršaja na Slunjskom na 18 metara koristi Ivanović i pored živog zida pogađa bliži kut za konačnih 0:3.

Galerija fotografija

1.županijska nogometna liga – skupina Istok, 18. kolo

NK Vatrogasac – NK Sloga (Križ) 0:3 (0:2)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 50. Nedjelja, 25.03.2018., 16 sati. Sudac: Dejan Budić (Vrbovec). Pomoćnici: Bruno Geller i Nikola Dukarić (oba iz Zeline). Delegat: Dragutin Bobinec (Zelina). Strijelci: 0:1 – Bosankić (21), 0:2 – Korman (38), 0:3 – Ivanović (80).

VATROGASAC: Krvarić, Vuković (od 46. Šimek), Vodelšek, Šošić (od 76. Habijanec), Čavar, Mihinica, Lihtar (od 46. Kadoić, od 69. Lucin), Kontić (cap.), Novak (od 81. Fabečić), Barišić, Ivkić. Trener: Nino Matković.

SLOGA: Tičak, Ivoš (od 46. Crnogaj), Marić, Sokolić, Korman, Tupek (od 84. Broz), Bosankić (cap.) do Bos (od 90. Magdić), Hadaš, Slunjski, Ivanović, Poje (od 58. Đerek). Trener: Zoran Vorel.