Prijava

Vaša prijava

FOTO Obrat Klasa i propuštene prigode za pobjedu


Odgođeni susret 17. kola u prvih petnaest minuta bio je u potpunoj dominaciji momčadi iz Rugvice, koja je na klasičan način u nekoliko navrata iskontrirala obranu Klasa i domaći mogu biti sretni da im se mreža nije zatresla još koji put. Dubinsku loptu u 8. minuti brzonogi Mujčić je primio na desnoj strani, sjurio se prema Zekiću i pored njega dijagonalom pogodio suprotni kut za vodstvo. Iza toga su Kriste i K. Fišter propustili šanse za povećanje vodstva, ali je u 15. minuti već bilo 0:2. Opet iz kontranapada, odlično odigrano u dubinu za K. Fištera kojem Zekić brani udarac, a odbijanac prihvaća Kriste, vara dvojicu suparnika i mirno pogađa mrežu.

Domaći nisu potonuli, uzvraćaju konkretnijom igrom srednjeg reda, stvaraju prilike i pogodak visi u zraku. Povlačenje Kljajića u 27.minuti sudac okvalificira kao slobodan udarac s granice šesnaesterca, ali na intervenciju prvog pomoćnog suca Pajvota dosuđuje kazneni udarac. Kljajić sigurno realizira za 1:2. U 31. minuti nakon jedne vrlo dvojbene odluke drugog pomoćnog suca (signalizirao je zaleđe gostiju) trener Golubić je uletio u teren žestoko prosvjedujući. Pajvot poziva suca Kokota koji trenera gostiju šalje s druge strane ograde. Neposredno pred odlazak na odmor Butković je kod korner zastavice oteo loptu dvojici suparnika i uposlio Furića, čiji ubačaj Kljajić iz blizine zakucava u donji kut za izjednačenje.

Drugo poluvrijeme proteklo je bez pogodaka i s nekoliko propuštenih prigoda s obje strane. Najveću je propustio Kljajić u 62. minuti kada je u kaznenom prostoru doslovce izvaljao kompletnu obranu Rugvice, ali su mu gosti uspjeli blokirati završni udarac, kao i Furiću u nastavku te akcije.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 17. kolo

NK Klas – NK Rugvica 2:2 (2:2)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 60. Srijeda, 11.04.2018., 17 sati. Sudac: Antonio Kokot. Pomoćnici: Pajvot i Hendak (svi Vrbovec). Strijelci: 0:1 – Mujčić (8), 0:2 – Kriste (15), 1:2 – Kljajić (27-11m), 2:2 – Kljajić (45).

KLAS: Zekić, Butković, Zelenika, Pavličić, J. Tadić, Kljajić, Fišer (od 64. Knežević), Bubalo, Furić, Gusak (od 75. Smajić), Sviličić (od 30. Lončarić). Trener: Damir Dittrich.

RUGVICA: Andrijanić, Majić (od 68. Grgošić), Kojundžija, I. Fišter, Mizan (od 46. Džido), Stanić, Vranek, Kriste, Stipić, K. Fišter, Mujčić. Trener: Matej Golubić.


PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU