Prijava

Vaša prijava

Otvorena sezona ribičije


Andreas Šejić i na otvorenju dobio je kapitalca!!. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Jutros, 14. travnja 2018. od 7:00 sati otvorena je sezona sportskog ribolova Športske ribolovne udruge Odra iz Velike Gorice. Bili smo već prije sedam sati na jezeru Ježevo u Novom Čiču gdje se zarana po prekrasnom vremenu okupilo tridesetak ljubitelja te vrste sporta.

Ribič Zvonko Svekrić iz Novog Čiča. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Pribor je bio već spreman ali mamci nisu bili bačeni ni sekunde prije određenog vremena. Prepoznali smo Zvonka Svekrića iz Novog Čiča sa unukom (prvi su imali ulov), iskusnog novoumirovljenog Stjepana Mihanovića iz Kurilovca, nogometaša Turopoljca Andreasa Šejića iz Turopolja koji je veliki majstor u obje sportske grane.

Unuk Zvonka Svekrića prvi je upecao šarana. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

Predsjednik ribičke udruge Odra je Ognjen Cahun. “ŠRU Odra iz Velike Gorice ima više od 600 članova. Proljetos smo poribili sva jezera u okolici Velike Gorice sa 4,5 tona šarana i amura. U određenom vremenu prilagodbe ubačene ribe, odredili smo lovostaj a kao što ste svjedočili otvorenje je bilo jutros 14. travnja. Koristim prigodu da najavim naše buduće aktivnosti. Od 28. travnja do 1. svibnja organiziramo natjecanje na Ježevom jezeru u Novom Čiču, veliko višednevno druženje kod naše lijepe ribičke kučice i promociju ribičkog pribora. Paralelno imamo natjecanje i na Odri 28. travnja pod imenom Ultra light Cup a na oba natjecanja očekujemo veliki broj naših članova”– otkrio je predsjednik ŠRU Odra Ognjen Cahun.

 

Galerija