Prijava

Vaša prijava

FOTO Prekid utakmice u Kobiliću


Igrači Vatrogasca i Brcka nisu završili utakmicu nego je prekinuta u 51. minuti. Početak susreta označen je 15 minuta kasnije od službenog početka (17 sati), jer je momčad iz Božjakovine odnosno Brckovljana kasnila na utakmicu (navodno zbog prometa). Gosti su na teren izveli samo 8 igrača i sačuvali su svoju mrežu do polovice prvog poluvremena, a onda su do odlaska na odmor tri puta vadili loptu iz svojih vrata.

Na početku drugog poluvremena nakon prekršaja vratara Pintara na rubu šesnaesterca eskaliralo je nezadovoljstvo gostiju zbog odluke suca Čunčića, uslijedile su druge, isključujuće opomene za Svagušu i Dominića. To je automatski značilo prekid utakmice zbog nedovoljnog broja igrača Brcka na terenu, ostalo ih je samo 6, a minimum za igranje utakmice je 7 igrača. Neposredno nakon prekida sudac Čunčić se požalio na nesportsko ponašanje Svaguše, Dominića i Pintara (povlačenje za dres, oduzimanje kartona, psovke) te je najavio mogućnost da ih dodatno prijavi stegovnom sucu. Sve u svemu, tužno nogometno poslijepodne u Kobiliću i loša reklama za loptanje u ovom rangu natjecanja.

Galerija fotografija

1.županijska nogometna liga – skupina Istok, 22. kolo

NK Vatrogasac – NK Brcko 3:0 (3:0) – prekid u 51. minuti

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 50. Nedjelja, 22.04.2018., 17 sati. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče). Pomoćnici: Dario Mužar (Velika Gorica) i Marko Kovač (Velika Mlaka). Delegat: Stjepan Petrac (Gornja Lomnica). Strijelci: 1:0 – Ivkić (24), 2:0 – Kadoić (29), 3:0 – Kontić (36).

VATROGASAC: Novak, Šošić (od 46. Habijanec), Muhić, Lihtar (od 32. Šimek), Ivkić, Filipović, Kadoić, Kontić (cap.), Barišić, Lucin, Fabečić. Trener: Nino Matković.

BRCKO: Pintar, Svaguša, Krapec, Dominić, Cindrić, Gredelj, Hodžić, Vešligaj. Trener: Ivan Žaja.