Prijava

Vaša prijava

FOTO Hattrick Igora Guska za uvjerljivu pobjedu Klasa


Utakmica je rezultatski riješena u prvih pola sata, jer je Lomnica doslovce prespavala prvo poluvrijeme, njeni igrači su djelovali usporeno kao da su došli sa neke veselice. Vodstvo za domaće postigao je u 4. minuti Gusak niskim udarcem s ruba šesnaesterca pogodivši donji kut. Gosti su u 12. propustili zicer za izjednačenje, spetljali su se na petercu i domaći su raščistili kritičnu situaciju. Na 2:0 podigao je Butković nakon bijega po desnoj strani i udarcem iz skoro mrtvog kuta pogodio je drugu vratnicu i lopta je završila u mreži. Iznimno raspoloženi Gusak je u 31.minuti na lijevoj strani izmijenio dupli pas s Bedekovićem i onda plasiranim udarcem pogodio suprotne rašlje za 3:0. Prekrasan pogodak! Ubrzo je igrač utakmice Gusak u kontranapadu u 35. minuti pobjegao kroz sredinu i s 25 metara lobovao istrčalog Pogledića i podigao na 4:0! Minutu nakon tog pogotka Pogledić je nogom obranio udarac Butkovića iz blizine.

U drugom poluvremenu Klas je posve umirio igru, bez većeg napora kontrolirao je događanja na terenu. U završnici u 80. minuti M. Ćurić je smanjio na 4:1, odmah je uzvratio Lončarić podižući na 5:1, a konačni rezultat postavio je Ožvald pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 29. kolo

NK Klas – NK Lomnica 5:2 (4:0)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 70. Subota, 02.06.2018., 17:30 sati. Sudac: Marko Vuković. Pomoćnici: Nikola Kamenarić i Tihomir Kocek (svi Sveti Ivan Zelina). Delegat: Miroslav Bugarinović (Križ). Strijelci: 1:0 – Gusak (4), 2:0 – Butković (22), 3:0 – Gusak (31), 4:0 – Gusak (35), 4:1 – M. Ćurić (80), 5:1 – Lončarević (82), 5:2 – Ožvald (90+2).

KLAS: Zekić, Butković (od 73. Smajić), Zelenika, Pavličić, Marinčević, Fišer (cap.) (od 79. Sviličić), F. Bedeković, L. Tadić (od 89. J. Tadić), Bubalo, Furić, Gusak (od 57. Lončarić). Trener: Damir Dittrich.

LOMNICA: Pogledić, Kos, Beg (od 86. Sudar), Miljković, Arbanas, J. Ćurić (cap.), M. Ćurić, J. Grdenić (od 75. Puljić), Ožvald, Trumbetaš (od 46. F. Ćurić), Dijanežević. Trener: Krunoslav Češković.