Prijava

Vaša prijava

Una Sedmak, Giovanni Cernogoraz i SD Gord najbolji


Minulog je vikenda na streljani Grm u Lukavcu održano finale Kupa Hrvatske u gađanju letećih meta, disciplina trap. Učešće je uzelo 24 seniora, 6 juniora i tek 4 seniorke, dok je kroz izlučni dio na 4 natjecanja momčadski naslov pripao SD Gord iz Velike Gorice ispred drugoplasiranih Novog Zagreba i trećeplasiranog Gusara iz Novigrada.

Streljaštvo / Finale Kupa Hrvatske, disciplina trap. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

U juniorskoj konkurenciji pobijedio je Josip Pavošenić (SK Metak Osijek) ispred Matije Kečkeša i Mateja Vukoića, obojice iz SD Turopolja.
Una Sedmak (SK Plemenitaš Lukavec) bila je najbolja u ženskoj seniorskoj konkurenciji, drugo mjesto osvojila je Ana Baban (SK Osijek 1784) i kao trećeplasirana natjecanje je završila Natali Banko (SK Gusar Novigrad).

Streljaštvo / Finale Kupa Hrvatske, disciplina trap. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

U seniorskoj konkurenciji naslovom pobjednika Kupa okitio se Giovanni Cernogoraz (SK Gusar Novigrad) pogodivši 46 od 50 meta u završnoj seriji, te je bio bolji od Radovana Abramovića (SK Novi Zagreb) čiji rezultat 43 od 50 meta bio je dovoljan tek za drugo mjesto. Braća Glasnović zauzeli su, Anton treće te Josip četvrto mjesto, Eni Jugovac natjecanje je završio petoplasirani, a Kristijan Kancelar osvojio 6. mjesto.

 

Galerija