Prijava

Vaša prijava

FOTO Jedinstvena županijska nogometna liga starta krajem kolovoza


Plenarna sjednica klubova Jedinstvene županijske nogometne lige održana je uz nazočnost predstavnika svih klubova jučer u dvorani Društvenog doma u Donjoj Lomnici. Povjerenik natjecanja Željko Mihalj u svom izlaganju bio je uglavnom zadovoljan proteklom sezonom, bez nabrajanja nekih incidentnih situacija koje su se dešavale u proljetnoj polusezoni. Predsjednik komisije za suce Dalibor Meić naglasio je stalnu edukaciju mladih sudaca, ali je dodao kako bi to trebalo intenzivirati također s trenerima odnosno igračima.

Stegovni sudac Martin Šarić bio je konkretniji i kazao kako je 57 isključujućih kartona (27 izravnih) razlog za zabrinutost. Tajnik Nogometnog saveza Mladen Žugec obavijestio je nazočne da prijelazni rok za amatere traje do 15. listopada, kada se može promijeniti klub, ali samo s ispisnicom, a s recipisom (dokaz o traženju ispisnice) do 31. srpnja. Igrač može u jednoj sezoni biti registriran za tri kluba, ali igrati smije samo za dva.

Liga starta posljednjeg vikenda u kolovozu (25./26.08.2018., 17:30 sati), a u 1. kolu sastaju se: Lukavec – TOP (Kerestinec), Strmec (Bedenica) – Samobor, Polet (Buševec) – Laduč, Lomnica (Donja Lomnica) – Klas (Mičevec), Dinamo (Jakovlje) – Rakovec, Vatrogasac (Zdenci) – Sutla (Šenkovec), Kupinec – Zrinski (Farkaševec), Sloga (Križ) – Stupnik.

Galerija fotografija