Prijava

Vaša prijava

POLET BUŠEVEC – Mario Paviša prozvao na Zvrniku


Novi trener buševskog Poleta Mario Paviša proteklog vikenda krenuo je sa  momčadi u pripremno razdoblje za novu sezonu. Kao što je poznato prošle sezone nisu ruže cvjetale na Zvrniku, iz četvrtog ranga Polet je pao stepenicu niže, u Jedinstvenu županijsku ligu. Nogometaše Poleta zasigurno i u ovoj ligi očekuju izuzetno zahtjevne utakmice.

Mario Paviša. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Novoustoličeni strateg na Zvrniku Mario Paviša za početak je izjavio:
– Kao prvo zahvaljujem Upravi Poleta na ukazanom povjerenju. Zadovoljan sam odazivom igrača na treninge gdje pokazuju motiviranost. Potencijala ima, ostaje nam da dobro sve posložimo i krenemo naprijed u pozitivu. Trenirat ćemo 5-6 puta tjedno. U planu imamo odigrati pripremne utakmice protiv Mraclina, Gradića, Odre i Bune. Odraditi turnire u Glini i Pešćenici. Prije početka prvenstva očekuje nas 1. kolo Kupa NSVG. Nadam se da ćemo kvalitetno odraditi pripreme, u jednom pozitivnom ozračju i uživati u nogometu koji će donijeti dobre rezultate.

Igrački kadar koji ima na raspolaganju, da li je složena igračka križaljka buševskog petoligaša ?
– Treba nam još jedan vratar, vezni i napadač, koliko znam u klubu se radi na tome, ali sve ovisi o mogućnostima kluba.

Nk Polet. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Još riječ-dvije o rasporedu, od šest uvodnih kola Polet četiri utakmice igra na domaćem travnjaku?
– Ne treba se opterećivati rasporedom. Mi imamo naš put, u sve utakmice koje ćemo igrati ući ćemo maksimalno ozbiljno.

Tajnik Poleta Vedran Katulić jedan je od najbitnijih ljudi Uprave kluba ukratko je najavio sezonu:
– Želja mi je da se borimo za gornji dio ljestvice. Ako nam se pruži prilika za nešto više naravno da ćemo to iskoristiti. Ambicije imamo, no one su na realnim i na neki način zadanim okvirima.

Nk Polet. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Na kraju spomenimo igrački kadar na koji se računa u Buševcu za nadolazeću sezonu, igrači iz prošle sezone: Hrvoje Bradić, Matej Skrbin, Franjo Sovina, Ivica Sučić, Robert Zlodi, Marko Tičarić, Mario Pejak, Damir Baćan, Hrvoje Šegota, Bernard Blažinić, Matej Robić, Dario Križanić. Povratnici u klub: Mario Stuparić, Matko Kovačević, Matija Brajković, Janko Mikulić te nakon duge pauze zbog povrede Josip Klasnić. Priključeni su juniori u seniorski rad Ante Mandić, Nikola Ščukanec i Leon Šakić. Za sada su novopridošli Bruno Jušić i Željko Cvetnić, a kako je prijelazni rok u tijeku za očekivati je kako je i rekao trener Mario Paviša još poneko novo ime do početka prvenstva.