Prijava

Vaša prijava

Gorički karatisti osvojili pet medalja


Završetkom ljetne stanke i bazičnih fizičkih priprema, počela je sezona turnira. Gorički karatisti nastupili su za vikend u Čakovcu na Međimurje openu. Natjecanje je ove godine okupio rekordan broj natjecatelja, njih 1200 iz 127 klubova i 15 država. Karate klub Velika Gorica je nastupio sa starijom natjecateljskom ekipom kadeta, juniora i ml. Seniora.

Igor Vrban osvojio je zlato u konkurenciji juniora +76kg pobijedivši dvojicu predstavnika BIH i jednog predstavnika Slovenije. Ines Grdenić okitila se srebrom i broncom u kategoriji ml.seniorki i seniorki. Kristijan Obrazović prvi put ulaskom u ml.seniore osvojio je broncu, a Petar Orešković nakon četiri borbe pokazao je odličnu formu i također osvojio broncu u juniorima -61kg.

„Ukupni dojam je odličan jer nakon samo desetak dana treninga karatea svi su odradili iznad očekivanja i veselimo se novim nadolazećim turnirima Zagreb Open i Croatia Open u Rijeci koji su iznimno jaki turniri na kojima se nadamo prikupiti što više mečeva, te naravno ostvariti što bolji rezultat“, poručili su iz Kluba.