Prijava

Vaša prijava

Visoka pobjeda Vinogradara nad Kurilovcem


Treća HNL Zapad 3. Kolo

NK VINOGRADAR – NK KURILOVEC 5:1 (0:0)

Igralište:Mladina Gledatelja 200.

Sudac:Martin Turčin ( Tuhelj )

Pomoćnici:Nikola Grgić (Kutina) i Antonio Jušić (Kutina)

  1. sudac:Filip Meglić (Tuheljske Toplice)

Delegat:Danko Uroić (Vrbovec)

Strijelac:0:1 – Humeljak (61), 1:1 – Topić (65), 2:1 – Bjelanović (68), 3:1 – Prijić (71), 4:1 – Prijić (77),Prijić (86)

NK VINOGRADAR: Bašić, Grdenić, Bagarić, Ivkovčić, Bjelanović, Prijić, Ottochian (od 63. Topić), Jozić, Dučkić, Filipović (od 46. Šćrbec), Štulec (od 46. Povrženić)

Trener: Damir Biškup.

 NK KURILOVEC:Kovačić, Čurek, Čunčić, Kelava, Povoljnjak (od 62. Brajko),Sedlaček, Marelja (od 56. Humeljak), Čolić, Krpečanec, Muhar (od 73. Mandura)

Trener:Stjepan Gomerac

Iako je to bila pomalo neobična utakmica krajnji rezultat nije mjerilo viđenim na terenu. Domaćin je ušao mlako u igru što je dalo krila Kurilovčanima koji su prvo poluvrijeme odigrali odlično uz veći posjed lopt, lopta išla brzo i tečno ali završnice nije bilo. Iz prvog dijela treba ipak izdvojiti 3-4 dobre prilike, 2prigode Prijića, 1 Matoša i u 42 minuti Ivkovčića kada je pogodio gredu.

U nastavku drugog dijela gosti su nastavili sa svojom igrom, ulaskom Humeljaka u 56 minuti susreta potvrdio se punim pogotkom trenera Vidaka, jer je već nakon nekoliko minuta igre na terenu postigao zgoditak za vodstvo svoje momčadi.

Veselje nije dugo trajalo, ulaskom domaćeg igrača Topića u 63. minuti okrenut je tijek igre jer je već u 65. minuti prekrasnim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio za poravnanje rezultata.  I Onda kardinalna pogreška vratara Kovačića koju promašuje odbijenu loptu od Bjelanovića i lopta odlazi u nebranjenu mrežu. Tom nesmotrenom intervencijom i padom koncetracije okrenut je i sami tijek igre što su domaćini znali iskoristiti a pogodcima Prijića koji je zabio 3 puta na kraju došli do visoke pobjede.