Prijava

Vaša prijava

Ograda stadiona za podršku: ‘Igrajte ko lavovi, jedan za sve, za jednoga svi!’


Uoči Dinama dogodilo se prvi put. Na ogradi goričkog stadiona osvanuo je transparent podrške igračima i stožeru, navijači su se potrudili i na taj način pokazati im koliko stoje uz njih. Nije upalilo, odnosno Gorica nije uspjela napraviti čudo u Maksimiru, ali lijepi običaji i postoje zato da potraju.

Slučajno ili ne, drugi transparent na istome mjestu osvanuo je uoči utakmice protiv Lokomotive, kluba za kojeg će zlobnici reći da je “mali Dinamo”. No to nama nije ni posebno važno. Puno je važnije da navijači nisu odustali ni nakon tri uzastopna poraza, da su ljudi i dalje svjesni da igrači, stožer i svi u klubu daju sve od sebe, da se bore i pokušavaju… Navijački “savjet” uoči Lokomotive, uostalom, ide baš u tom smjeru.

“Gorički dečki, igrajte svi hrabro i borbeno ko lavovi. Jedan za sve, za jednoga svi. Tako igra Gorica, ponosni smo mi”

U potpisu, metar desno, stoje Gorica Good Boysi, kako su se prozvali navijači koji vjerno i neumorno prate svoj klub u prvoj prvoligaškoj sezoni. Ovoga puta tu je i rima, a kad je rima, obično sve štima… Valjda će sve štimati i danas od 18 sati, kad Goričani istrče na megdan trenutačno četvrtoplasiranoj Lokomotivi.