Prijava

Vaša prijava

Prijave još danas, sutra kreće HVIDRA: U lov na 36 tisuća kuna nagrade


Više od dva i pol desetljeća, točnije 26 godina, dom HVIDRA-ina malonogometnog turnira bila je dvorana srednjih škola, na čijem su parketu generacije i generacije malonogometaša vodile borbe za jedan od najprestižnijih turnira u ovom blagdanskom razdoblju. Ove godine došlo je do važne promjene, HVIDRA će se igrati u Gradskoj sportskoj dvorani, na ulazu u Rakarje, ali drugi važni detalji i dalje su ostali isti.

Ovaj je turnir, naime, treći najveći na ovom području, odmah nakon kultne Kutije šibica i Zimskog turnira koji se igra u Križevcima, budući da nagradni fond iznosi čak 36.000 kuna. Tako će pobjednik dobiti 15.000 kuna, drugoplasiranom će pripasti sedam, a trećeplasiranom tri tisuće kuna. Te se nagrade odnose na seniorski turnir, ali već je tradicija da se na goričkom HVIDRA-inom turniru igra i veteranski dio turnira. U njemu su nagrade bitno siromašnije, ali svejedno značajne – pobjednici će dobiti 3000 kuna.

Kotizacije iznose 700 kuna po momčadi, sve informacije mogu se dobiti na 099/4260-505, a prijave traju još samo nekoliko sati. Točnije, do četvrtka u 17 sati. Već sat vremena poslije, od 18 sati u Clubu 100, bit će ždrijeb parova, čime će i službeno početi ovogodišnja HVIDRA. Igrat će se od petka pa sve do 6. siječnja, kad su na rasporedu finala u obje kategorije, i seniorskoj, i veteranskoj. Samo, nemojte se zeznuti pa otići u “bakarić”, koliko god bili naviknuti na to posljednjih 26 godina…