Prijava

Vaša prijava

FOTO Epic Brozo ide dalje, Gorenc transporti zaustavljeni


Malonogometni turnir 27. Kup HVIDR-a 2019. jučer je na rasporedu imao 9 utakmica u seniorskoj konkurenciji čiji su ishodi pomalo ‘šareni’. Ponovo su tribine u Gradskoj sportskoj dvorani bile posve ispunjene zahvaljujući nastupu Marcela Brozovića i njegove škvadre CB Epic Brozo. Iako je bio lišen pomoći Krstanovića i Leke, Broz (postigao drugi pogodak) i društvo su suvereno s 2:0 izbacili Oporovec Team.

04.01.2019. Velika Gorica – Malonogometni turnir 27. Kup HVIDR-a. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prije te utakmice ekipa Korda održavanje je uvjerljivo s 4:1 razmontirala favoriziranu momčad Gorenc transporti, koja je u završnici kasirala dva tragikomična pogotka. CB kod Rojca je propustio dobiti utakmicu u dramatičnoj završnici promašivši dva udarca s 9m (oba puta Marković), ali je ipak prošao dalje boljim izvođenjem udaraca sa 7m.

04.01.2019. Velika Gorica – Malonogometni turnir 27. Kup HVIDR-a. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U paradi obrata i pogodaka Pizzeria Viva, predvođena Karlom Majićem i Antom Gudeljom, na kraju je visoko pobjedila. U sudaru CB Absolute i CB Pokupčanka Stari Grad nije bilo pobjednika (2:2), u izvođenju sedmeraca bolji su bili ‘apsolutisti’. U posljednjem susretu večeri ekipa Pulse Night Club Sock je za prolaz u četvrtfinale natrpala do vrha mrežu nedoraslog suparnika.

04.01.2019. Velika Gorica – Malonogometni turnir 27. Kup HVIDR-a. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas je na rasporedu miješani program, igrat će se 6 utakmica u seniorskoj konkurenciji i 4 utakmice u konkurenciji veterana. Početak je u 15 sati.

Galerija fotografija

Kup HVIDR-a 2019.     Petak, 04.01.2019.

Seniori   Beton Blato SC Polet – MNK Goli Vrh 3:0, Korda održavanje – Gorenc transporti 4:1, DV Vrapčić-Vuniqi – CB kod Rojca 1:1, 2:3-7m, , Oporovec Team – CB Epic Brozo, Meteora produkcija – Argentum 1:0, Tupek auto – Alpas Team CB Barbara 1:2, MNK Sasina Superdriver – Pizzeria Viva 3:6, CB Absolute – CB Pokupčanka Stari Grad 2:2, 5:3-7m, Pulse Night Club Sock – CB Otok 6:0.