Prijava

Vaša prijava

Festival golova u sudaru Jelačića i Gradića, stiglo vrijeme za kup utakmice


Četvrtoligaš Gradići i šestoligaš Jelačić odigrali su u srijedu navečer, u terminu Lige prvaka, još jednu test utakmicu i na umjetnoj travi stadiona u Velikoj Gorici odigrali 3-3. Trener Jelačića Siniša Mioković ima svoje viđenje dvoboja.

– Zadovoljan sam prikazanim od strane mojih igrača u jednoj utakmici koja je na trenutke izgledala kao natjecateljska. Istina, imamo još puno prostora za napredak u svim segmentima igre. Učinak pojedinaca ne želim komentirati jer je bitna igra momčadi. Također, istaknuo bih da smo još u fazi uigravanja, iako većinu igrača poznajem od ranije. U ovih 10-ak dana dečki su shvatili i prihvatili moj način rada i pokazuju to na terenu. Veseli me što su nam se priključila dva iskusna igrača, Bandalo i Ivanjko, koji će sigurno zaoštriti konkurenciju, što su i pokazali u dosadašnjim pripremnim utakmicama – kazao je Mioković i dodao:

– Sad nas očekuje prva službena kup utakmica, protiv Mraclina u gostima, koja će nam poslužiti da se još više uigramo i pripremimo za ono što nas čeka 10. ožujka u nastavku prvenstva, na gostovanju u Dubravi Vrbovečkoj – kazao je Miokovića.

Trener Jelačića Siniša Mioković zadovoljan je kako igrači prihvaćaju njegove zahtjeve

Spomenimo i ostale parove 1. kola kup natjecanja NS Velika Gorica koje se igraju u nedjelju, 24. veljače: Lomnica – Mladost Obrezina, Turopolje – Turopoljac, Vatrogasac Kobilić – Dinamo Hidrel, Buna – Meštrica. Svi susreti startaju u 15 sati, osim Bune i Meštrice, koji igraju od 11 sati.

JELAČIĆ (V) – GRADIĆI 3-3
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Igrano pod rasvjetom. Sudac: Tomislav Novosel (Kurilovec).
STRIJELCI: 0-1 Hajduk (7), 1-1 Miletić (11) 2-1 (12), 3-1 Bandalo (61), 3-2 Furić (65-11m) 3-3 Pralas (77).
JELAČIĆ VUKOVINA: Sakač, Herek, Godinić, Radoš, Debijađi, Ezgeta, Relota, Nikić, Miletić, Smok, Prizmić (još su igrali: Ivanjko, Bandalo, Hrkovac, Klarić, Matković, Jambrečina). Trener Siniša Mioković
GRADIĆI: Kovačić, Božić, Budimir, Milanović, Cindrić, Cedne Junior, Lučić, Štefner, Hajduk, Krstanović, Smolković (još su igrali: Kamenjašević, Pralas, Furić, Cvetnić). Trener Vlado Horvat