Prijava

Vaša prijava

FOTO Svakodnevni treninzi AK Velika Gorica za uspješnu sezonu na otvorenom


Atletska sezona u dvorani na nacionalnoj razini je završena, jedino ostaje da najbolji europski atletičari odrade Europsko dvoransko prvenstvo u Škotskoj (Glasgow, 01. do 03.ožujka 2019.) i onda će se svi okrenuti sezoni na otvorenom. Trkači Atletskog kluba Velika Gorica iskoristili su lijepo vrijeme u ovom tjednu i kombinirali su treninge u teretani s trkačkim dionicama na poligonu i Gradskom stadionu. Trenirali su pod paskom svojih trenera dva puta dnevno.

23.02.2019. Velika Gorica – Svakodnevni treninzi Atletskog kluba Velika Gorica za uspješnu sezonu na otvorenom. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Jedini koji nije trenirao je Dino Bošnjak, koji se sa 24. dvoranskog atletskog prvenstva Balkana za seniore i seniorke (Istanbul, 16. veljače 2019.) vratio s 4. mjestom i osobnim rekordom na 3.000 m (08:15,96), ali i ozlijeđen. Ozljeda je takve prirode da je u ovom tjednu posjećivao liječnike specijaliste i bio podvrgnut odgovarajućim terapijama, koje su mu produžene do polovice idućeg tjedna.

23.02.2019. Velika Gorica – Svakodnevni treninzi Atletskog kluba Velika Gorica za uspješnu sezonu na otvorenom. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prva utrka na otvorenom je državno prvenstvo na 10.000 m u organizaciji AK Dinamo – Zrinjevac u Zagrebu (30.03.2019.) i vrlo je upitan nastup Bošnjaka na otvorenju sezone. U međuvremenu je Dino ‘nastupio’ na Svečanom proglašenju najboljih sportaša Zagrebačke županije u Samoboru (četvrtak, 21. veljače 2019.) i tom prigodom mu je uručena nagrada za najboljeg sportaša naše županije u prošloj godini.

Galerija fotografija