Prijava

Vaša prijava

Sportski posjet Prelogu


U radnom posjetu Prelogu, boravili su, u utorak, 21. svibnja predstavnici Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice te samog Grada Velike Gorice. Sastanak je inicirao dopredsjednik ZŠU GVG Darko Blažinčić, rodom iz Preloga, a danas tehnički direktor Nogometnog kluba Gorica.
Grad Veliku Goricu predstavljali su predsjednik Gradskog vijeća Neven Karas, pročelnik Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Neven Topolnjak te predsjednik Zajednice sportskih udruga Goran Kovačić sa suradnicima – Mario Karapandžić, Stjepan Grđan i Ranko Dobrić.


Gradonačelnik Ljubomir Kolarek te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa predstavili su Grad Prelog, sa naglaskom na sportske sadržaje koje Prelog nudi u godini u kojoj nosi laskavu titulu Europski Grad sporta.

Predstavnici Velike Gorice naglasili su da se nadaju da je ovo početak jedne kvalitetne suradnje na obostranu korist a inicirana je i mogućnost potpisivanje povelje prijateljstva između gradova.
Predstavnici Preloga istaknuli su želju da u što skorije vrijeme posjete Veliku Goricu i upoznaju se s radom Zajednice športskih udruga ali i znamenitostima Velike Gorice što je sa zadovoljstvom i prihvaćeno.


Nakon radnog sastanka u gradskoj vijećnici Grada Preloga uslijedio je posjet nekima od sportskih borilišta Preloga – Sportska dvorana Draškovec, tereni Teniskog kluba Prelog, Park Mladosti Prelog, sportski sadržaji Dječjeg vrtića Vesela loptica, DG Sport. Posjet je završio druženjem na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina u Prelogu.


Učenici 1.a i 1.b razreda posjetili Zoološki vrt u Zagrebu

FOTO: Jurjevski krijes u Kobiliću