Prijava

Vaša prijava

Meštrica uzela bod sebi i dva Naftašu, Turopoljac ide po titulu!


Amaterska prvenstva idu kraju, a drama se događa u 1. županijskoj ligi, istočnoj skupini. U subotu su svoje utakmice 27. kola odradili vodeći Naftaš i drugi Turopoljac. I dogodilo se veliko iznenađenje u Ivanić Gradu. Za fajt raspoložena Meštrica odigrala je 3-3, a do 88. minute vodila je i 3-1 golovima Stojčevića (2) i Džide. Onda su dečki iz Gornje Lomnice najprije zabili sami sebi, a u 90. minuti dosuđen je i kazneni udarac protiv njih. I svakom je pripao po bod.

Naftašu je remi kao i poraz, jer Turopoljac je istovremeno u Ostrni slavio 4-1. Strijelci su bili Filip Đuksi dva, Čaić i Trputec. Razlika između i dalje vodećeg Naftaša i Turopoljca bila je i deset bodova, sada je dostižna tri! Do kraja su još tri kola, bit će veselo u posljednjem, kad u Kuče stiže Naftaš! S veseljem se očekuje derbi prvenstva, a jesenas u Ivaniću bilo je 1-1 i Turopoljac sve ima u svojim rukama i nogama.

U subotu su pretposljednje kolo odigrali trećeligaši i četvrtoligaši. Kurilovec je nastavio sjajnu seriju i pobijedio Jarun na SRC Udarnik 2-0 golovima Slunjskog i Čureka. Novim bodovima momčad trenera Perice Vidaka probila se na izvrsnu četvrtu poziciju.

Turopoljski četvrtoligaši imali su sasvim suprotan učinak. Odra je u Vrapču inkasirala sedam komada, a zabila samo jedan, kojeg je postigao Filip Luter. Dinamovci iz Odranskog Obreža izgubili su u Zagorju od Gaj Mača 3-6, a za turopoljsku momčad strijelci su bili Grgić, Šoštarec i Brajko. Loše su prošli i Gradići, porazom doma 2-5 od Karlovca 1919. Gradićani su poveli 1-0 golom Rajića, a za konačnih 2-5 zabio je Cindrić. Gradići su sad pali na pretposljednje, 15. mjesto, jer je Moslavina remizirala.

I na kraju, u subotu je svoje odigrao i Klas u Jedinstvenoj županijskoj ligi, gdje se igra(lo) 27. kolo te doma izgubio od Rugvice 0-2. U istoj ligi drugoplasirani Dinamo Jakovlje u Križu je odigrao 1-1, iako je do 93. minute vodio. Tome su se svakako obradovali u Lukavcu jer imaju priliku pobjedom u Rakovcu pobjeći na šest nedostižnih bodova i proslaviti titulu prvaka.