Prijava

Vaša prijava

FOTO “Velika liga za male” došla kao šećer na kraju sezone


Još jedna uspješna sezona, tijekom kojeg je proslavljeno i pet godina postojanja kluba, bliži se kraju što se tiče Hrvatskog odbojkaškoga kluba Gorica. To ne znači i da cure iz ovoga kluba miruju. Dapače, posljednja subota u svibnju iskorištena je za uživanje u kombinaciji dječje razigranosti i sporta.

– Završni turnir “Velike lige za male” uspješno je odrađen u Gradskoj sportskoj dvorani. Više od 120 malih odbojkaša i odbojkašica natjecalo se u tri kategorije (supermini, mini i maloj odbojci), a oni najmlađi, predškolci, imali su pokazni sat za svoje roditelje, na kojem su pokazali sve svoje odbojkaške vještine – objavili su iz HOK Gorice.

“Velika liga za male” interna je liga HOK Gorice, koja se od listopada jednom mjesečno odigravala u svakoj kategoriji, a njezina završnica zapravo je i konačan dokaz koliko dobar posao radi društvo iz kluba. Djece je sve više, sve su bolja i uspješnija, a i rezultati svih kategorija sve su bolji. Sasvim dovoljno za zaključak da se kraju bliži jedna sezona koju će svi u HOK Gorici još dugo pamtiti.

– Da, ova sezona je pred krajem, završene su sve ligaške utakmice i predstoji nam još malo igre i druženja prije odlaska na zasluženi odmor – kažu iz kluba.

A kad se odmore, kad se odrade ljetovanja i praznici, posao ide dalje. I igra, i zabava, i pobjede, i porazi, i odrastanje uz sport… Ukratko, sretno svima, neka ova priča potraje što duže!