Prijava

Vaša prijava

OPG Cvetnić najbolji


4. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR “BLAŽ GALEKOVIĆ BLAŠKO”

U sklopu dana Svetog Vida, zaštitnika Mraclina, Nogometni klub Mraclin i navijačka skupina GPP organizirali su 4. Memorijalni turnir “Blaž Galeković Blaško” u sjećanje na njihovog člana. Sudjelovalo je sedam momčadi: OPG Cvetnić, Oporovec team, PPS Galeković, Kova, Žuja je zakon,Gemišteki i Cvjećarna Anamarija, koje su bile podijeljene u dvije skupine.

Nakon razigravanja u skupinama polufinale su izborili igrači OPG-a Cvetnić koji su u prvoj polufinalnoj utakmici pobijedili Gemišteke, dok su drugom polufinalu PPS Galeković dobili dečke iz Cvjećarne Anamarija. Kako je subotnji turnir igran u večernjem terminu, par sati iza ponoći na nedjelju, mraclinska navijačka skupina GPP upriličila je vatromet uoči finalne utakmice.

Finalna utakmica između OPG Cvetnić i PPS Galeković u regularnom dijelu završila je rezultatom bez pobjednika 1:1, lutrija udaraca sa 7 metara ovoga puta bila je na strani OPG Cvetnić za konačnih 3:2. Treće mjesto osvojili su “cvjećari” Anemarije pobijedivši Gemišteke 3:2. Organizatori su nagradili peharima i novčano tri prvoplasirane momčadi, ali i pojedinačno statuama najboljeg strijelca Petra Krasnića (PPS) koji je postigao 6 golova, najboljeg golmana Josipa Marića i najboljeg igrača Ivana Perkovića, obojicu iz pobjedničke momčadi.

 

Prijateljska utakmica veterana

MRACLIN – JADRAN KAŠTEL SUĆURAC 4:1

Uz malonometni turnir na mraclinskoj Grabi, a povodom Vidovih dana nastavlja se tradicija odigravanja prijateljskih utakmica veterana Mraclina kontra prijatelja iz Dalmacije, Jadrana iz Kaštel Sućurca. Umorniji gosti koji su u Mraclin stigli dan ranije i imali “napornu” noć poveli su golom Biočića, što je ubrzo nivelirao Krpačić. U nastavku druge dionice, golovima Dandića, Davora Galekovića i Kumica ubilježena je pobjeda domaćih. Svakako da je za obje momčadi najzanimljivije bilo “treće” poluvrijeme na terasi sportskog doma.

MRACLIN. Igralište Nova graba. Gledatelja 50. Sudac: Fabijančić.
STRIJELCI: 0:1 – Biočić (27), 1:1 – Krpačić (35), 2:1 – Dandić (42), 3:1 – D. Galeković (60), 4:1 – Kumic (70).
MRACLIN: Čunčić, Robić, Kumic, Zgodić, Jambrečina, Barjaktarević, Vinetić, Krpačić, D. Galeković, Ž. Cvetnić, Dandić (još su igrali: Bera, Brozinčević, Derviš, Musa, Dugonjić, K. Kos i Leš). Voditelj: Ivan Brozinčević
JADRAN (KS): J. Ban, D. Ban, Kušeta, Zokić, Plejić, Ćurković, Kurtović, Šiškov, Markov, Bonacin, Strmečki (još su igrali: Ciko, Elez, Sunara, Biočić, Sunara, Šljivo). Voditelj: Ante Mandarić Tojo.