Prijava

Vaša prijava

POLET BUŠEVEC – Na Zvrniku krenule pripreme


Zadnjeg ponedjeljka mjeseca srpnja počelo je okupljanje momčadi Poleta za pripremno razdoblje sezone koja je pred vratima. Za mjesec dana počinje nova sezona Jedinstvene županijske lige u kojoj je Polet starosjedilac i buševska će momčad zasigurno igrati jednu važnu rolu u prvenstvu.
Pozitivna energija i dobro raspoloženje prije izlaska na travnjak igrača, a posebno optimističan bio je trener Mario Paviša kada je govorio o momčadi.
– Ostali su na okupu svi igrači od prošle sezone, najveći plus za Polet, to je naše najveće pojačanje, igračka okosnica je na broju: Bradić, Sovina, Tičarić, Sučić, Zagorec, Skrbin, Pejak, Stuparić, Matušin, Dejanović, Jušić, Brajković, Landeka, Kovačević, Mikulić, Robić i Šegota koji je trenutno ozlijeđen – rekao je uvodno Mario Paviša.
Nitko nije zatražio ispisnicu, ima li prinova?
– Priključio nam se Damir Bačan iz petrinjske Mladosti, Bruno Šestak izlazni junior HNK Gorice i ponovo se igrački aktivirao Antonio Šafranić. Uključili smo u seniore naše juniore Leona Šakića i vratara Marka Katulića.


Tajnik kluba Vedran Katulić koji je bio nazočan pri razgovoru kratko je nadodao.
– Lista dolazaka nije zaključena, imamo u planu dovesti još 2-3 igrača, no sve u svoje vrijeme.
Na kraju je trener Mario Paviša predočio raspored pripremnog razdoblja.
– Pripreme ćemo odraditi na našem Zvrniku, na igralištu i našoj teretani. Imat ćemo 5-6 aktivnosti tjedno, uz pripremne utakmice koje smo dogovorili: Mraclin (4.8.), Gradići (10.8.), Jelačić Vukovina (14.8.), Mladost Buzin (17.8.), Banovac Glina (18.8.), Kupa Pokupsko (21.8) dok prvu službenu utakmicu igramo KUP NSZŽ protiv Rugvice Save 1976, a prvu prvenstvenu utakmicu 1. rujna na domaćem terenu kontra mičevečkog Klasa. Imamo u planu za novu sezonu dići se za stepenicu više, biti konkurentni u samom vrhu.