Prijava

Vaša prijava

Aktualna krađa bicikla


Krađa bicikla ponovno je aktualna! Prije tri dana, policija je u Drnku zaustavila dvojicu mladića koji su gurali četiri bicikla. Zbog sumnje da su ih ukrali, privedeni su u policijsku postaju. Krim istraživanjem utvrđeno je da su tijekom noći ordinirali po stambenim zgradama u Velikoj Gorici. Na Trgu Stjepana Radića otuđili su dva bicikla, a drugi bicikl ukraden je ispred zgrade u Kolarevoj ulici 29. – doznajemo od Nike Kuzmanovića iz goričke policije.

Za četvrti bicikl se još uvijek ne zna, ali sumnja se da je ukraden u ulici Slavka Kolara 37 još 2013.godine. Šteta krađe ovih bicikla iznosi oko 2 800 kuna.

Iz policije pozivaju građane kojima su ukradeni bicikli da dođu u policijsku postaju i provjere je li možda koji, od njih 30 koje skladište, upravo njihov.

Što se tiče provala, provaljeno je u vikendicu u Kostanjevcu. Tamo su također ukradena dva bicikla te jedna plinska boca. Provala se dogodila u vremenskom periodu od 10. veljače do 2.ožujka. Šteta iznosi 8 tisuća kuna.

Na meti lopova se našao i bistro Contingo u Pokupskom, odakle je ukradeno gotovog novca, alkoholno piće i šminka vlasnice. Šteta je 1 200 kuna. Policija je jučer provela krim istraživanje nad dvojicom mladića 92.’ i 97.’ godište kojima je dokazano ovo kazneno djelo. Osim ove provale, dvojici počinitelja dokazane su još i tri provale u vikendice, također u Pokupskom. Ukradene stvari su pronađene i vraćene vlasnicima.

A iz kioska Tiska u Pokupskom ukradene su cigarete u vrijednosti od oko 11 tisuća kuna. Provaljeno je i u trgovinu u Donjem Hruševcu iz koje su također ukradene cigarete u vrijednosti od 3 300 kuna.

Među ostalim, zabilježena su i četiri nasilja u obitelji u kojima je glavni krivac bio alkohol, a počinitelji su kažnjeni novčanom kaznom od 1000 kuna.