Prijava

Vaša prijava

Arena uzela “4 kafića” u Novom Čiču, najteži igrač imao 153 kilograma!


U subotu je u Novom Čiču, u dvorani nove škole, odigran 1. malonogometni Božićni turnir “4 kafića”. Sudjelovali su Stari mlin, Antistres, Kavalir i Arena. Za Stari mlin igrali su P. Crnolatac, F. Đuksi, Filipović, Škrtić, Pavić, P. Sudar, Marić, Španiček, Blažević i Repač, a voditelj momčadi bio je Filip Đuksi.

Za “Antistres” su igrali Crvenković, Jergovski, Crnolatac, Britvec, Huremović, Zgurić, Krpačić, Mravec, Jukić, T. Jankeš, Gmižić, a voditelj je bio Miodrag Crvenković.

U dresu “Kavalira” igrali su Šimić, M. Šantek, J. Šantek, K. Đuksi, T. Đuksi, Miro Milanščak, F. Hrkovac, Balenović, Bašić, Kulić, I. Kelava, S. Grgar, uz voditelja Darka Vrbičića, dok su za “Arenu” zaigrali Z. Matić, Rus, G. Matić, M. Kajinić, Krlić, M. Sudar, Slivak, Žugaj, Hrgović, Rezek, pod vodstvom Igora Krlića.

Rezultati polufinala:
Kavalir – Antistres 3-8 (Marko Šantek 3/Gmižić 4, Britvec 2, Zgurić, Jukić)
Stari mlin – Arena 3-3 (5-6 iz 7 metara/strijelci iz igre Filipović, Crnolatec, Pavić/Rus, Žugaj, M. Sudar)
Za 3. mjesto:
Kavalir – Stari mlin 3-7 (Ž. Hemen 2, Balenović/P. Sudar 3, Marić, F. Đuksi, Pavić, Škrtić)

Finale:
Antistres – Arena 2-4 (Jukić, Gmižić/M. Sudar 3, M. Kajinić).
Sudio je vrlo dobro Tihomir Čunčić Zeko iz Kuča. Najbolji igrač i strijelac turnira neslužbeno je svakako Marin Sudar, inače igrač trećeligaša Kurilovca.

Igor Krlić okupio je momčad Arene, prvog osvajača novočičke verzije turnira “4 kafića”

Službeno, najteži igrač je Miodrag Crvenković (153 kg, vagano na licu mjesta) iz Antistresa, a najlakši Fabrizio Hrkovac (58 kg) iz Kavalira. Prvi turnir ove vrste u Novom Čiču, u organizaciji Dubravka Hrkovca iz Kavalira, odigran je u izuzetno korektnom i pravom Božićnom ozračju, što je za svaku pohvalu. Šteta što dvorana nema tribinu jer znatiželjni su se morali tiskati oko samog terena, a nedostajala je i okrepa prigodna za ove blagdanske dane. Turnir bi trebao postati tradicionalan.